Ξεκινούν οι εκδηλώσεις των «Μενανδρείων 2017».

0
286

Ένας από τους πλέον καθιερωμένους πολιτιστικούς θεσμούς, τα «Μενάνδρεια 2017», ξεκινούν στις 25 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 28 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας στο κοινό μια πληθώρα αξιόλογων και σημαντικών μουσικών και θεατρικών παραστάσεων.

Μήνυμα Δημάρχου

Ο πολιτισμός είναι αγαθό που ο Δήμος Κηφισιάς προσφέρει καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς απλόχερα και πλουσιοπάροχα στους δημότες και τους επισκέπτες, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης.

Σχεδόν όλες οι εκδηλώσεις των «Μεναδρείων 2017» είναι δωρεάν καθώς πιστεύουμε πως όλοι μας έχουμε ανάγκη για διεξόδους ποιοτικής ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα Δήμο Συμμετοχής και Αισιοδοξίας, Ελπίδας και Καινοτομίας.

Το φετινό πρόγραμμα των Μενανδρείων περιλαμβάνει ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, που απλώνονται στις γειτονιές της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης.

Πρόκειται για μια μεγάλη προσπάθεια του Δήμου Κηφισιάς, αποτέλεσμα της εντατικής εργασίας της διοίκησης και του προσωπικού του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας».

Σας περιμένουμε στα «Μενάνδρεια».

Γιώργος Θωμάκος
Δήμαρχος Κηφισιάς.

Υ.Γ. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα πατώντας ΕΔΩ……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here