Οι «Kourelou» στην Κηφισιά……για τα «Μενάνδρεια 2016».

0
207

Μετά από μια σειρά πυκνών και εξαιρετικά πετυχημένων εμφανίσεων στη Μ. Βρετανία το μουσικό σύνολο «Kourelou» πραγματοποιήσε μια εξαιρετική συναυλία στην Κηφισιά, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, στις 21:00, στο αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης).

Οι «Kourelou» ιδρύθηκαν στο Λονδίνο από τον Κηφισιώτη Παύλο Μελά γιο του γνωστού δημότη Κηφισιάς κ. Γιάννη Μελά, Συγγραφέα και πρώην Πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς.

Ο ήχος του σχήματος συνδύαζε μουσικά στοιχεία από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο. Μια μουσική που έχει απίστευτη παραδοσιακή ποικιλομορφία και πλούτο με χαρακτήρα ελκυστικό, jazzy και δυναμικό.

Στο πρόγραμμα τους συμπεριλάβανε γνωστά τραγούδια με τη συνοδεία ξεχωριστών μουσικών οργάνων. Ανάμεσα τους ακούστηκε και η γλυκιά μελωδία της φυσαρμόνικας του κ. Γιάννη Μελά!!

Κατέπληξε η μαεστρία του……όταν συνόδεψε το γκρουπάκι του γιου του Παύλου Μελά σε πολύ γνωστά τραγούδια τα οποία θα απολαύσετε παρακάτω…..μαζί με όσους ήτανε εκεί το υπέροχο εκείνο βράδυ!!

{videobox}2ISv_lxO3fk{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here