Ο Μητσοτάκης είπε ΝΑΙ σε debate με τον Αλέξη Τσίπρα!

0
277

-Δεν είναι…πρωταπριλιά!…

«Ναι, αλλά όταν έρθουν οι εκλογές» η απάντηση Μητσοτάκη στην πρόταση Τσίπρα για debate

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ύστερα από την πίεση του Γιώργου Αυτιά είπε πως δέχεται και μάλιστα με μεγάλη χαρά ένα debate με τον Αλέξη Τσίπρα στην εκπομπή του δημοσιογράφου με θέμα την οικονομία. Η δήλωση αυτή, όπως είναι απολύτως λογικό έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αποδοχή του debate έχει τεράστιο ενδιαφέρον, διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφύγει το τηλεοπτικό debate με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πολλά χρόνια, με διάφορα επιχειρήματα, μεταξύ των οποίων και, με απλά λόγια, «αφού τα λέμε στη Βουλή, δεν χρειάζεται» ήταν και είναι η δικαιολογία από τότε που εξελέγη Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ωστόσο, οι δημοσιολογούντες στο Twitter, παρά την-αμήχανη πάντως-προθυμία (δείτε το βίντεο) του Πρωθυπουργού να πει «ναι» στην πρόταση του Γιώργου Αυτιά και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δεν έχουν πειστεί. Ίσως να φταίει βέβαια και ο «όρος» που έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Να είναι παρών κάποιος «ανεξάρτητος» που θα ελέγχει άμεσα αν αυτά που θα λέγονται θα είναι αληθή.

Προφανές το «καρφί» για τον Πολιτικό του αντίπαλο-για ψεύδη και παραμύθια τον κατηγορεί ο ίδιος και ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος από το πρωί έως το βράδυ-αλλά κι εκείνος δεν πήγε πίσω στη συνέντευξή του. Κι ύστερα, έδωσε την εντύπωση ότι μετάνιωσε σε αυτό που αρχικά συμφώνησε.

Αλλά αυτό μένει να φανεί. Εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε.

Εσείς τι λέτε; Θα τολμήσει;

Οπότε ας ρίξουμε μια ματιά πώς «είδε» τα λεγόμενά του το Twitter…

Υ.Γ. Αλέξης Τσίπρας: Η ατάκα για Μητσοτάκη, debate και Γιώργο Αυτιά που έφερε χειροκροτήματα στη Νέα Σμύρνη.

Ανοιχτό Κάλεσμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για debate απηύθυνε από τη Νέα Σμύρνη ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μάλιστα έδωσε την επιλογή στον Πρωθυπουργό να επιλέξει εκείνος την τηλεοπτική «στέγη» για την τηλεοπτική τους αντιπαράθεση.

«Τον καλώ να συζητήσουμε ανοιχτά (…), να πάμε σε έναν τηλεοπτικό σταθμό»…σημείωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι στη συζήτηση θα τεθούν ζητήματα όπως οι συντάξεις, οι πλειστηριασμοί και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νεολαία.

«Θέλει στον φίλο του τον κ. Αυτιά; Όπου θέλει να πάμε. Αλλά να τολμήσει να έρθει ενώπιος ενωπίω. Οι δυο μας. Να μιλήσουμε προγραμματικά, να μιλήσουμε πολιτικά, να αντιπαρατεθούμε με επιχειρήματα, όχι με ψέματα και προβοκάτσιες»… ανέφερε με νόημα ο Αλέξης Τσίπρας, με τους πολίτες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here