Πάνε να κάνουν σουρωτήρι το Αιγαίο!..του Μανώλη Κοττάκη.

0
48

Αν έρθει ένα συνυποσχετικό για οριοθέτηση στη Χάγη, θα συναντήσει αντιστάσεις.

Διαβάζω σε ρεπορτάζ, του κ. Γαλιατσάτου, η κυβέρνηση εξετάζει το θέμα τις οριοθέτησης να πάει στο Αμβούργο (σ.σ.ο Υπουργός Εξωτερικών επιμένει για αυτό), για να ξεπεράσει το κοινοβούλιο. Κάποιος πρέπει να γράφει την αλήθεια.

Οι αγωνίες και οι ανησυχίες αποτρέπουν καμιά φορά. Πάνε να κάνουν σουρωτήρι το Αιγαίο. Το λάθος που πάνε να κάνουν θα το πληρώσουν οι επόμενες γενιές. Το ιδεολόγημα που αναπτύσσεται μπροστά στα μάτια μας είναι, ότι μπορεί να δοθεί θάλασσα χωρίς πόλεμο. Το βασικό είναι, ότι θέλουν να γίνοι οι Τούρκοι αφεντικά στο Αιγαίο.

Η εντεινόμενη αμφισβήτηση της Τουρκίας περί της Ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο επιδιώκεται και από τις δυο πλευρές να επιλυθεί με…διπλωματικό τρόπο και στο όνομα της ειρήνης! Αυτό σημαίνει ότι σε όλο το Αιγαίο θα ισχύσουν τα 6 ναυτικά μίλια, που οδηγούν σαφώς σε εθνικές υποχωρήσεις και αυτό επιδιώκεται να γίνει με παραπομπή στο Δικαστήριο Δικαίου Θαλάσσης του Αμβούργου!

Το επιχειρούμενο σενάριο κύκλων σε Αθήνα και Άγκυρα και πάντα στο όνομα της ειρήνης, σχολιάζει ο διευθυντής της έγκυρης εφημερίδας ΕΣΤΙΑ Μανώλης Κοττάκης ο οποίος τονίζει στο newshub.gr ότι θα αναγκαστούμε να έχουμε…«συνέταιρο στο Αιγαίο» και να ζητάμε την άδεια του για αβλαβή διέλευση των πλοίων μας…

Στο θολό αυτό τοπίο για το πως οδεύουν τα εθνικά μας θέματα, η πολιτική κατάσταση στη χώρα βρίσκεται στην εντατική…με τον ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάζει διαλυτικές καταστάσεις και το ΠΑΣΟΚ να επιχειρεί να σταθεί στα πόδια του…εκ νέου.

Την ίδια ώρα το εκλογικό σώμα, αναφέρει ο κ Κοττάκης, είναι βαθιά απογοητευμένο με την εικόνα της χώρας.

Αποκαλύψεις για τις πολιτικές εξελίξεις-Μανώλης Κοττάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here