ΠΑΛΙ ΑΦΑΝΤΟΣ και Ανημέρωτος ο Αντιδήμαρχος Παιδείας!…της Κατερίνας Καραλή.

0
168

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 20:00, στον φιλόξενο χώρο των Μικρασιατών, έγινε ακόμη μια συνάντηση ενημέρωσης για το 1ο Δημοτικό Νέας Ερυθραίας.

Μετά από πρόσκληση του Διευθυντή του σχολείου ήρθε ο κ. Τσαγκάρης  από την ΚΤΥΠ, οι Αντιδήμαρχοι κ. Παντελεάκης (Παιδείας) και κ. Ανδρεαδάκης (Νέας Ερυθραίας), μέλη του ΔΣ της Ένωσης Γονέων του Δήμου Κηφισιάς, των ΔΣ των Συλλόγων Γονέων του 1ου Δημοτικού και του 1ου Νηπιαγωγείου Ν. Ερυθραίας, δάσκαλοι του σχολείου και πολλοί γονείς.

Αφού έγινε ενημέρωση από τον κ. Τσαγκάρη για τις ενέργειες που θα ξεκινήσει η ΚΤΥΠ αυτή την εβδομάδα και σε ποια σημεία θα γίνουν παρεμβάσεις, ο κ. Αντιδήμαρχος Παιδείας πήρε τον λόγο και είπε πως και ο Δήμος θα συνδράμει στην αποπεράτωση του σχολείου με το ποσό των 100.000 ευρώ!

Κύριε Αντιδήμαρχε, σας τέθηκε αρκετές φορές η ίδια ερώτηση: Τι προτίθεται ο Δήμος να κάνει με αυτά τα χρήματα συγκεκριμένα;

Η απάντησή σας ήταν πως ΧΤΕΣ ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 9:00π.μ. στη συνάντηση, την καθιερωμένη πια εδώ και αρκετές εβδομάδες στον χώρο του σχολείου, θα μας ενημερώνατε όλους με γραπτό κείμενο για το ποιες συγκεκριμένες ενέργειες θα κάνει ο Δήμος με τα 100.000 ευρώ!!

Δυστυχώς όμως…ούτε κείμενο είδαμε, ούτε εσάς…

Λυπάμαι αφάνταστα!…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ της Kifisia Press:  Κύριε Αντιδήμαρχε Παιδείας σας Υπενθυμίζουμε ότι οι Συνεισφορές του Δήμου στο συγκεκριμένο έργο είναι υποχρεωτικές από την Σύμβαση.

Ο Δήμος έχει υποχρέωση να καταβάλει τμηματικά το συνολικό ποσό των 1.000.000 ευρώ περίπου και το έκανε έγκαιρα κάθε φορά που ο Εργολάβος υπέβαλε τιμολόγια.

Δεν πρόκειται λοιπόν για κάποια Γενναιοδωρία ή κάτι το Έκτακτο, όπως το παρουσιάζετε, κ. Αντιδήμαρχε!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here