ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19: Ο Α. Φάουτσι ομολόγησε την Μεγάλη Απάτη!

0
81

-Ιδού οι Έλληνες «Φάουτσι» που χρηματοδοτήθηκαν…

-Ποιος ο ύποπτος ρόλος του Peter Daszak…

H ομολογία του Αμερικανού «Τσιόδρα» του Αμερικανού Εθνικού Επιδημιολόγου Δρ. Άντονι Φάουτσι, ότι εφηύρε, χωρίς κανένα απολύτως επιστημονικό δεδομένο, τους κανόνες κοινωνικής απόστασης και την αναγκαιότητα χρήσης μάσκας για παιδιά, που επιβλήθηκαν διά ροπάλου στις κοινωνίες, φέρνει ξανά στο φως της δημοσιότητας όλες τις πτυχές της υπόθεσης «COVID–19» πως αυτή δημιουργήθηκε και ποιοι ήταν αυτοί που εμπλέκονται στην χρηματοδότηση του Κινεζικού Εργαστήριου της Γιουχάν, από όπου προήλθε ο κορωνοϊός.

Αυτή η αποκάλυψη έρχεται να ενισχύσει τις υποψίες ότι τα μέτρα που επιβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν αυθαίρετα και χωρίς επαρκή επιστημονική βάση.

Ένα  όνομα φαίνεται πως παίζει κομβικό ρόλο στην υπόθεση αυτή, πάνω στην οποία  στήθηκαν «έκτακτα στρατοδικεία» κατά όσων αμφισβητούσαν το διήγημα του ΠΟΥ, περί «νυχτερίδων».

Πρόκειται για τον  ζωολόγο Peter Daszak, Πρόεδρο  της EcoHealth Alliance, μιας ΜΚΟ η οποία χρηματοδότησε την συγκάλυψη των ερευνών  για την πραγματική προέλευση του κορωνοϊού εμπλέκοντας μάλιστα και Έλληνες επιστήμονες σε αυτή την, ακούσια ή εκούσια, συγκάλυψη.

Πώς; Ο Peter Daszak μετείχε αποδεδειγμένα  σε έρευνες χρηματοδοτούμενες από τις  ΗΠΑ μέσω κινεζικών εργαστηρίων στην παραγωγή θανατηφόρων ιών.

Έτσι ο Daszak, οργάνωσε ένα κύμα παραπληροφόρησης συμπεριλαμβάνοντας και Έλληνες «ειδικούς», για να αποδείξει ότι ο COVID-19 δεν ήταν τεχνητό κατασκεύασμα αλλά προερχόταν από τις νυχτερίδες!

Τα ονόματα των S. Tsiodras, G. Magiorkinis, D. Paraskevis, E.G. Kostaki, G. Panayiotakopoulos, φιγουράρουν στην «επιστημονική μελέτη» με τίτλο «Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination event» στις 27 Ιανουαρίου 2020 στο biorxiv.org, ένα «αποθετήριο μελετών» που χρηματοδοτήθηκε από τον Zuckerberg του Facebook με αρκετά εκατομμύρια δολάρια και χρησιμοποιήθηκε από τον Daszak για να «αποδείξει» την υποτιθέμενη «νυχτεριδιακή» προέλευση του COVID.

Η συγκεκριμένη «μελέτη» ήρθε στην δημοσιότητα στην Ελλάδα όταν στις 30 Ιανουαρίου 2020 η εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» προέβαλε την μελέτη γράφοντας:

«Ερευνητές του ΕΚΠΑ και του Πανεπιστημίου Κρήτης, μελετώντας τα γενετικά χαρακτηριστικά του νέου ιού απέκλεισαν το ενδεχόμενο αυτός να προέρχεται από ερπετά, ενώ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα νέο για τον άνθρωπο κορωνοϊό και όχι αποτέλεσμα πρόσφατης γενετικής ανάμειξης με άλλον ιό της ίδιας “οικογένειας”».

Τι έλεγε όμως εκείνη η «μελέτη»;

Πολύ απλά ότι ο ο Covid-19 είχε γεννηθεί από την…φύση και μεταδόθηκε στους ανθρώπους που έτρωγαν νυχτερίδες από την κρεαταγορά της Γιουχάν, αθωώνοντας πλήρως τα κινεζικά βιολογικά εργαστήρια που έτσι ή αλλιώς εκτελούσαν παραγγελία από κύκλους των…ΗΠΑ!

Τότε μπορεί να μην τους ήξερε η πλειοψηφία των Ελλήνων αλλά στην πανεπιστημιακή κοινότητα της ιατρικής, ήταν γνωστοί:

Αναπληρωτής καθηγητής ο Δημήτριος Παρασκευής, και η  Ευαγγελία-Γεωργία Κωστάκη, ο επίκουρος καθηγητής ο Γκίκας Μαγιορκίνης από το Εργαστήριο Υγιεινής Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής του ΕΚΠΑ, επίκουρος καθηγητής και αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ ο Γεώργιος Παναγιωτακόπουλος, καθηγητής κλινικής ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και μέλος ΔΣ του ΕΟΔΥ ο Γεώργιος Σουρβίνος και βέβαια, πάνω απ’όλους ο καθηγητής Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.

Τότε δεν ήταν «αστέρες»  της τηλεόρασης, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να αναπτύξουν θεωρίες που στήριζε το ίδρυμα EcoHealth Alliance:

Ότι ο Covid-19 ήταν προϊόν της φύσης και όχι των Βιολογικών Εργαστηρίων της Γιουχάν.

Δηλαδή οι άνθρωποι υπέγραψαν μία μελέτη που τους παραγγέλθηκε και κατέληξαν από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά σε «ασφαλές» συμπέρασμα ότι ο ιός είναι αποτέλεσμα φυσικών διαδικασιών!

Η μελέτη των προαναφερθέντων Ελλήνων «Ειδικών» λειτούργησε ως τμήμα ενός ευρύτερου  μηχανισμού υπό τον Peter Daszak της EcoHealth Alliance, συνεργάτη του Ιδρύματος Gates, επιθεωρητής-συνεργάτης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και συνεργάτης των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, για να κατασκευάσει «επιστημονική τεκμηρίωση» ότι ο ιός μόλυνε τον άνθρωπο με φυσικές διαδικασίες και ότι ο SARS–CoV2, ο ιός που προκαλεί την COVID-19, προέκυψε με φυσικό τρόπο από μια κρεαταγορά της Γιουχάν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here