ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!

0
200

Μετά από 3 μήνες ο Γιώργος Φλωράς επανέρχεται δριμύτερος και με έναν καταιγισμό αδιάσειστων στοιχείων και εγγράφων καταγγέλλει μπροστά στην κάμερα τη μεγάλη συγκάλυψη της παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών εκ μέρους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, του πολιτικού προσωπικού, της Α.Δ.Α.Ε. (Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών) και λειτουργών της Δικαιοσύνης!

Το απόρρητο των επικοινωνιών μας είναι σε μεγάλο κίνδυνο από τις ίδιες τις εταιρείες τηλεφωνίας. - Rib and Sea

Στην συνέντευξη που έδωσα στον δημοσιογράφο Ιωσήφ Παπαδόπουλο, αποκαλύπτω:

-Την διαχρονική συγκάλυψη των εγκλημάτων των εταιρειών τηλεφωνίας από την ΑΔΑΕ. Έκρυβαν τα ονόματα τους παραβιάζοντας την νομοθεσία, δεν τους έστελναν στον Εισαγγελέα ενώ είχαν υποχρέωση. Ποιος ο ρόλος της Νομικής υπηρεσίας της ΑΔΑΕ σε αυτά, δεν ήξερε;

-Την έντονη διαμάχη του Προέδρου της ΑΔΑΕ κ. Ράμμου με μέλη της ΑΔΑΕ, όπως αυτές προκύπτουν από το Πρακτικό της ΑΔΑΕ της 7ης Φεβρουαρίου 2024 που νομίμως είναι στην κατοχή μου. Η πρωτοφανής αντιπαράθεση του Ράμμου με τον Καθηγητή και η άρνηση του να είναι υπό κηδεμονία. «Εγώ απόφαση υπό κηδεμονία δεν δέχομαι…δεν είμαι Πρόεδρος υπό κηδεμονία». Απαιτούσαν να μην μπουν κείμενα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ κατά παράβαση του Νόμου!!! «Να πάτε στο ΣτΕ και να ζητήσετε ακύρωση» τους είπε ο Ράμμος.

-Η παράξενη στάση της Νομικής υπηρεσίας της ΑΔΑΕ που δεν βλέπει κανένα φυσικό πρόσωπο να φταίει για τις συνεχείς παραβιάσεις του απορρήτου των επικοινωνιών. Παράλληλα «υποπτεύεται» διαρροή πληροφοριών από μέλη της ΑΔΑΕ προς πολίτες, ανάλογα όπως έγινε με την αβάσιμη κατηγορία κατά των μελών της ΑΔΑΕ. Και μάλιστα ενώ γνώριζε την αλήθεια με χειρόγραφο σημείωμα δηλώνει «είναι απορίας άξιο πώς το μάθανε…». Όλα τα ονόματα.

-Τις αδικαιολόγητες αρχειοθετήσεις των μηνυτήριων αναφορών από την Εισαγγελία και από τον Εισαγγελέα που ελέγχθηκε για την υπόθεση Novartis (όλα τα ονόματα, όλες οι εισαγγελικές διατάξεις).

-Την σύνταξη κατηγορητηρίων από τον ίδιο Εισαγγελέα που «δωρίζουν» παραβάσεις της νομοθεσίας στον κατηγορούμενο, «χαρίζοντας» του την ελευθερία του.

-Η παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τις σκανδαλώδεις εισαγγελικές ενέργειες που δίνουν άλλοθι στους εγκληματίες που παραβιάζουν το απόρρητο των επικοινωνιών μας.

-Την άρνηση των Δικαστηρίων να καλέσουν ουσιώδεις μάρτυρες οδηγώντας στην εύκολη αθώωση του κατηγορουμένου, παρά την αυστηρή σύσταση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Φλωράς
Κοκκινάκη 13 Κηφισιά, 14561
Τηλ. 6974910050
Email george.floras@floras.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here