ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κηφισιάς.

0
97

Μεγάλη επιτυχία με μαζική συμμετοχή αλλά και ενθουσιασμό σημείωσε η πρώτη πολιτική εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου που διοργάνωσε η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Κηφισιάς,  στη Βίλα Κώστα  τη Δευτέρα 29 Απριλίου.

Όλοι οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές που περιοδεύουν καθημερινά σε κάθε γωνιά της Ελληνικής επικράτειας μετέφεραν ένα μήνυμα αισιοδοξίας από όλη τη χώρα για την ανοδική πορεία του κόμματος που πολύ σύντομα θα το φέρουν πάλι σε τροχιά εξουσίας.

O εν ενεργεία Ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμβολή του να έρθει στο Ευρωκοινοβούλιο οδηγία για τον κατώτατο μισθό με στόχο να υπάρχει πραγματική κοινωνική σύγκληση,  στις παθογένειες του κράτους δικαίου λόγω των πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης αλλά και στη βοήθεια που πρόσφερε στους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών να βρουν το δίκιο τους μέσω των Ευρωπαϊκών θεσμών.

Η Μέλπω Λεκατσά,  που ήταν μια από τις πέντε επιλογές του προέδρου για το Ευρωψηφοδέλτιο,  αναφέρθηκε στο συμβολισμό που εκπέμπει η υποψηφιότητά της, εκπροσωπώντας τη γενιά του Πολυτεχνείου, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι μύθος ότι εξαργύρωσαν όλοι τη συμμετοχή τους στην εξέγερση του 73.

Η επιτυχημένη επαγγελματική της πορεία ως φαρμακοποιός,  το γεγονός ότι έχει ζήσει αρκετά χρόνια στο εξωτερικό, αποτελεί εγγύηση για μία επάξια εκπροσώπηση της χώρας μας στο Ευρωκοινοβούλιο.

Η Μυρτώ Κοροβέση,  μια από τις νεότερες υποψήφιες, δικηγόρος και εν ενεργεία Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής αναφέρθηκε στο προβλήματα της νεολαίας τονίζοντας ότι οι λύσεις πρέπει να είναι άμεσες.  Οι νέοι πρέπει να ζήσουν σήμερα.  Μέσα από τους ευρωπαίους θεσμούς θα μπορεί να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Αναστασία Σαπουνά, πτυχιούχος Παντείου και ειδικότερα με Διεθνείς και Ευρωπαϊκές σπουδές, μέλος της ΚΕ του κόμματος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σημασία εκπροσώπησης της χώρας στο Ευρωκοινοβούλιο από ανθρώπους που έχουν γνώση αλλά και πολιτική κατάρτιση. Έκανε επίσης σύντομη αναφορά στο φορολογικό σύστημα που προτείνει σήμερα το κόμμα.

Παρεμβάσεις έκαναν επίσης οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Ζαχαριάδης και Νατάσα Γκαρά.

Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση του νέου 9μελούς Συντονιστικού Οργάνου της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κηφισιάς, που προέκυψε από τις εκλογές στις 10 Μαρτίου 2024. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here