Πως η «Σωστή πλευρά της Ιστορίας» καίει τελικά την Ελλάδα!

0
117

Πως η "σωστή πλευρά της ιστορίας" καίει τελικα την Ελλάδα

Ήταν το όχι και τόσο μακρινό 2021, πάλι με Κυβέρνηση Μητσοτάκη, όταν ξέσπασε φωτιά στο Βαρνάβα.

Όλοι θυμόμαστε τα διθυραμβικά δημοσιεύματα και τα συγκλονιστικά βίντεο με τον «ρωσικό γίγαντα» της δασοπυρόσβεσης να αναλαμβάνει δράση και να συμβάλλει τα μέγιστα στην κατάσβεση της φωτιάς.

«Στην κατάσβεση της πήρε μέρος και το τεράστιο Ρωσικό κατασβεστικό αεροσκάφος Beriev-200 το οποίο λόγω του όγκου του-περίπου όσο ένα Boeing 747 κάνει ρίψεις από σχετικά ψηλή απόσταση. Όμως έχει τόσο πολύ όγκο νερού που στην περιοχή που θα πέσει το νερό σκοτεινιάζει και…βρέχει για περίπου μισό λεπτό»…περιέγραφαν τότε τα ρεπορτάζ…

Σήμερα, ολόκληρη η ανατολική Αττική έχει τυλιχτεί στις φλόγες από την φωτιά που ξέσπασε στον Βαρνάβα. Αυτή τη φορά, ο Ρωσικός γίγαντας δεν επιχειρεί, διότι ο Μητσοτάκης έσυρε την Ελλάδα στην «Σωστή πλευρά της ιστορίας».

Υ.Γ. Πικρίες Ρώσων: Η Ελλάδα μας έκανε πέρα και τώρα το πληρώνει που κατακαίγεται χωρίς τα Beriev Be-200.

Οι Ρώσοι εκτιμούν ότι η μεγάλη εχθρότητα της Ευρώπης προς την Ρωσία, έχει τεράστιες συνέπειες που αφορούν τις μεγάλες πυρκαγιές που κατακαίνε ολόκληρες περιοχές της.

Η Ευρώπη μπορεί να πληρώσει για την εχθρότητα με τη Ρωσία. Παρά το γεγονός ότι οι ευρωπαϊκές χώρες κατάφεραν να εγκαταλείψουν το Ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, χωρίς ρωσικά αεροσκάφη Be-200, η Ευρώπη απλά θα καεί.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η ενοικίαση του αεροσκάφους Beriev κόστισε στην Ελλάδα λίγο κάτω από 3,8 εκατομμύρια ευρώ για τέσσερις μήνες. Η αγορά του, αυτή τη στιγμή εκτιμάται ότι ξεπερνάει τα 65.000.000 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here