Πόσο πιο αποτυχημένη μπορεί να γίνει η Νίκη Κεραμέως για να καρατομηθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

0
465

Το επιχείρημα του Κυριάκου Μητσοτάκη, προεκλογικά ήταν ότι τα Ελληνόπουλα, φεύγουν για τις Νομικές σχολές της Μεγάλης Βρετανίας της Κύπρου, Βουλγαρίας, Πολωνίας της Ρουμανίας με την ανάλογη εξαγωγή «συναλλάγματος» και ήρθε το καλοκαίρι η Νίκη Κεραμέως και έκλεισε την Νομική Πατρών!

Φτάσαμε Νοέμβριο τα σχολεία δεν έχουν καθηγητές, σχολεία σε νησιά δεν έχουν καν εκπαιδευτικούς και κάνουν μάθημα μέσω «skype», ενώ στην Βόρειο Ελλάδα παιδιά της Τρίτης Λυκείου που σε λίγους μήνες θα δώσουν πανελλήνιες και δεν έχουν κάνει μαθήματα σε εξεταζόμενα μαθήματα λόγω της Νίκης Κεραμέως!

Σήμερα συναγωνίζεται πλέον στα ίσα με την Άννα –  φωτοτυπίες – Διαμαντοπούλου ως πιο αποτυχημένη υπουργός Παιδείας με την αναστολή της έναρξης λειτουργίας 37 τμημάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να κυβερνήσει με αυτά τα ΜΜΕ και τα FAKEnews θέλει πολίτες αγράμματους και κάνει ότι μπορεί, για να αποβλακώσει τον λαό με τους δημοσιογράφους που διορίζει, αλλά μην μας περνάει για ηλίθιους.

Επιτυχία για έναν υπουργό Παιδείας είναι να μορφώνονται οι Έλληνες, κατά το Σύνταγμα, άρα να ιδρύει σχολεία και πανεπιστήμια. Όταν κλείνουν σχολές και τμήματα είναι αποτυχημένος.

Πόσο πιο αποτυχημένη μπορεί να γίνει η Νίκη Κεραμέως για να καρατομηθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Πηγή netakias.com

Υ.Γ. Ηχηρή απάντηση της Συγκλήτου του Ε.Κ.Π.Α στην αποτυχημένη Νίκη Κεραμέως για την εμπορευματοποίηση των ερευνών.

Η Σύγκλητος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στη συνεδρία της 7ης-11-2019 αποφάσισε την έκδοση Ανακοίνωσης  με το  εξής περιεχόμενο……

Υ.Γ.1. Η αποτυχημένη Νίκη Κεραμέως κλείνει κι άλλο πανεπιστημιακό τμήμα – Δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο.

Από την Φλώρινα, την μούσα του Αγγελόπουλου, την πόλη των ζωγράφων, με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική και τη μεγάλη μουσική παράδοση, από εκεί ξεκίνησε η κυβέρνηση της ΝΔ το έργο της στον τομέα της Παιδείας.

Αναστολή της λειτουργίας του νέου Τμήματος Κινηματογράφου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τη Φλώρινα αποφάσισε η Κεραμέως!….

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για όσους δεν γνωρίζουν, το «Μετέωρο βήμα του πελαργού» του Αγγελόπουλου γυρίστηκε στην Φλώρινα, ενώ ο Μητροπολίτης Καντιώτης έδωσε ρεσιτάλ σκοταδισμού.

Πηγή netakias.com

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here