Σκληρή απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη σε Μητσοτάκη: Η Ελλάδα δεν είναι αδύναμη. Έχει όπλα πίεσης και συμμάχους.

0
518
Η Ντόρα Μπακογιάννη (Δ), ο Ευάγγελος Βενιζέλος (2Α), ο Γιώργος Σαβαϊδης (Α) και ο δημοσιογράφος συντονιστής Αλέξης Παπαχελάς (Δ), στο πάνελ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, σε κεντρικό ξενοδοχείο. Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Παύλος Αποστολίδης, ο Γιώργος Σαβαϊδης και ο δημοσιογράφος συντονιστής Αλέξης Παπαχελάς συμμετείχαν στην εκδήλωση με θέμα «Οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών στη Μεσόγειο και ελληνοτουρκικές σχέσεις». ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

«Βαρύ πλήγμα ‘κάτω από τη μέση’ και κίνηση ακραίας διεκδίκησης εκ μέρους της Τουρκίας»…χαρακτήρισε τη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης η κυρία Μπακογιάννη καρφώνοντας παράλληλα την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που η συμφωνία τους έπιασε στον ύπνο!!

«Το υπουργείο Εξωτερικών και ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, ο κ. Δένδιας, έχουν επιδοθεί σε έναν μαραθώνιο, όχι μόνον ως προς την καταδίκη της συμφωνίας και την στήριξη των Ευρωπαίων εταίρων αλλά και για το αύριο»…πρόσθεσε.

Σε κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία» στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε απόψε πολιτική εκδήλωση με θέμα την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών στη Μεσόγειο, μέσα από το πρίσμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Ομιλητές ήταν οι πρώην υπουργοί Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη και Ευάγγελος Βενιζέλος, και δύο πρέσβεις επί τιμή: ο Γιώργος Σαββαΐδης και ο Παύλος Αποστολίδης. Την συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος και διευθυντής της εφημερίδας «Καθημερινή», Αλέξης Παπαχελάς.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here