Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών.

0
400

«Να μην αφήσουμε κανέναν έξω απ’ το βλέμμα μας» είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ…«Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τους πολίτες με αναπηρία»

«Το πιο σημαντικό είναι να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για τη ζωή όλων των ανθρώπων, χωρίς να αφήνουμε κανέναν έξω από το βλέμμα μας, την οπτική μας»…τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση που είχε σε καφετέρια στην Πλατεία Κυψέλης και Φωκίωνος Νέγρη με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών, που εκπροσωπεί τους βαριά κινητικά ανάπηρους.

Συζητώντας μαζί τους ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσίασε τους βασικούς άξονες του σχεδίου του κόμματος για την αντιμετώπιση κεντρικών ζητημάτων που αφορούν τους συμπολίτες μας με αναπηρία.

Προτού ξεκινήσει η συζήτηση για τα προβλήματα που τους απασχολούν, ο κ. Τσίπρας διέσχισε μαζί τους στην πλατεία διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι τις δυσκολίες προσβασιμότητας που αντιμετωπίζουν ακόμα και σε μια απλή βόλτα, βοηθώντας τους σε αρκετές περιπτώσεις να περάσουν κάποια σημεία.

«Στόχος μας ήταν κι εγώ ο ίδιος να συνειδητοποιήσω και να καταλάβω τι μπορεί να σημαίνει για έναν συμπολίτη μας με αναπηρία να θελήσει να έχει αυτό που κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει, δηλαδή να βγει από το σπίτι και να πάει να πιει έναν καφέ. Αυτό το αυτονόητο πράγμα δεν μπορεί να το έχει ένας συμπολίτης μας με αναπηρία»…επισήμανε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here