Συνέντευξη του Μάριου Παπαευσταθίου, Καθηγητή Οικονομία και Νέων Τεχνολογιών στον ΣΚΑΙ: Ηλεκτρονικές Απάτες-Κλωνοποίηση Φωνής με Τεχνητή Νοημοσύνη.

0
845

Με λόγο άμεσο και βαθιά ενημερωτικό, ο διακεκριμένος Καθηγητής Οικονομίας και Νέων Τεχνολογιών Μάριος Παπαευσταθίου μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΪ 100.3 FM και στη δημοσιογράφο Μαρία Δουρούδη για το φλέγον ζήτημα των Ηλεκτρονικών Απατών και της Κλωνοποίησης Φωνής μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης.

Όπως κάθε τεχνολογικό επίτευγμα, έτσι και η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν είναι μονοσήμαντη. Έχει πολλές πτυχές και απαιτεί να είμαστε ενημερωμένοι όχι μόνο για τις πρωτόγνωρες δυνατότητές της, αλλά και για τους πιθανούς κινδύνους.

Το μέλλον είναι άγνωστο, αλλά ταυτόχρονα ήδη παρόν»…επεσήμανε ο Καθηγητής, υπογραμμίζοντας την ανάγκη υπεύθυνης και ενσυνείδητης αξιοποίησης της τεχνολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here