ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ Κοτζιά κατά Μητσοτάκη και Τσιόδρα-«Τσάκισαν την επιστήμη πριν εκείνη τσακίσει τον ιό».

0
612

Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, καταλογίζοντάς τους ότι «τσάκισαν την επιστήμη πριν εκείνη τσακίσει τον ιό» και πως «η επιστήμη παραδόθηκε στην πολιτική της Αγίας Οικογένειας», που αμφισβητεί ότι το κύριο ζητούμενο στα τεχνικά, είναι αυτή τη στιγμή, η μαζική χρήση τεστ προκειμένου να βρεθεί πού και πώς, από ποιόν και προς ποιούς, μεταδίδεται ο ιός.

Αναλυτικότερα, με μια μακροσκελή του ανάρτηση στο Facebook, ο κ. Κοτζιάς παραθέτοντας στοιχεία από άλλες χώρες, αλλά και από το παράδειγμα της Νότιας Κορέας, στηλιτεύει την πολιτική της κυβέρνησης και της επιτροπής στο υπουργείο Παιδείας, υπογραμμίζοντας ότι η πείρα των προαναφερθέντων κρατών «αφήνει την επιστήμη στην Αθήνα “αδιάφορη”».

«Και, όμως, η Επιτροπή στο Υπουργείο Υγείας επιμένει ότι εκείνη μόνο γνωρίζει και με αλαζονεία μας δηλώνει στα μούτρα μας ότι δεν χρειάζονται πολλά τεστ διότι «πόσα θα κάνουμε δύο φορές την εβδομάδα 10.000.000»; Λες και απευθύνεται σε ανόητους που δεν ξέρουν τι γίνεται στον κόσμο σήμερα», τονίζει μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και προσθέτει:

«Η επιστήμη κατατροπώθηκε διότι χθες το απόγευμα μάθαμε ότι δεν θα πεθάνουμε από τις μάσκες αντί του ιού, όπως με περίσσια σιγουριά μας είχαν διαβεβαιώσει τα ίδια πρόσωπα μερικές μέρες προηγούμενα.

Κατά το σλόγκαν «θάνατός σου, η ζωή μου» η μάσκα έγινε τώρα τόσο σωτήριο μέσο που πληρώνεις για να την αγοράσεις και ακόμα περισσότερα αν την ξεχάσεις. Και αν έχει κανείς επιστημονικές απορίες για αυτές τις “στροφές”, ας τις ξεχάσει».

Μάλιστα, στην ανάρτησή του ο κ. Κοτζιάς δεν παραλείπει να αφήσει αιχμές και για «εκείνα τα αριστερά παιδιά που υμνούσαν την Επιτροπή Υγείας, λες και η Πολιτική υγείας είναι Απολιτική, μήπως άλλαξαν γνώμη;». «Να το ελπίζω;»…διερωτάται.

Τσάκισαν την επιστήμη πριν εκείνη τσακίσει τον ιό! Το Σχόλιο της Πέμπτης 30.4.2020Η επιστήμη είμαστε εμείς λέει η…

Gepostet von Νικος Κοτζιας am Donnerstag, 30. April 2020

Αναλυτικά το καυστικό σχόλιο του Νίκου Κοτζιά:

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here