Τα εν ΔΗΜΩ…εν ΟΙΚΩ!…Αναλυτική Παρουσίαση της «προ ημερησίας» ομιλία του πρώην Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 10/07/24.

0
245

Ο Γιώργος Θωμάκος έθεσε «προ ημερησίας διάταξης» τα εξής ενδιαφέροντα θέματα κατά σειρά:

1)«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ»: Πού βρίσκεται, η Ολοκληρωμένη Πρόταση που κατέθεσε ο Δήμος μας το 2023;

2)ΠΡΟΤΑΣΗ Μας, για υποχρεωτικό ποσοστό Δένδρο κάλυψης στα οικόπεδα που οικοδομούνται. Θα επεξεργαστεί ο Δήμος συγκεκριμένη Νομοτεχνική Πρόταση, ώστε να υποβληθεί επισήμως;

3)ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ  ΒΑΣΕΙ Ν.Ο.Κ.: Δεν υπάρχει Εκτελεστή Απόφαση  του Δήμου.

4)Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ  ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ «ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ» ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ». Οι πρακτικές που υποβαθμίζουν τον Δήμο μας.

5)ΓΕΦΥΡΑ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ: Απαραίτητη η Συνάντηση με αρμόδιο Υπουργό για διευκρίνιση προθέσεων.

6)ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Ανάγκη  να διεκδικηθεί επίμονα  η παραχώρηση των  οικοπέδων της  ΔΥΠΑ  στην Κάτω  Κηφισιά.

Στην Ειδική  Συνεδρίαση  Λογοδοσίας της Πέμπτης  έθεσα: «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΙΑ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ  ΚΑΙ  ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΜΑΣ  ΣΤΗ  ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ  ΔΗΜΟΣΙΩΝ  ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ  ΣΤΙΣ  ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ  ΥΠΟΔΟΜΕΣ» (Επέκταση  ΗΣΑΠ , κατάληξη  METRO).

Ολόκληρη η παρουσίαση της «προ ημερησίας» ομιλία του πρώην Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 10/07/24, μπορείτε να την δείτε στις συντεταγμένες του παρακάτω βίντεο από 33:50 μέχρι 47:60:

ΚΑΤΑΛΗΞΗ: Διευκρινίζουμε επίσης ότι η πρόσφατη Εμπλοκή του «ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ» με την Ποινική Δικαιοσύνη ήταν η Δεύτερη, ως κατηγορούμενος για Συκοφαντική Δυσφήμιση κατά της Επιχειρηματίας του Εστιατορίου ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ στην Εκάλη.

Παρόλο που το εν λόγω Άτομο Επιστράτευσε στο Δικαστήριο δύο Αντιδημάρχους της Παράταξης του Δημάρχου Κηφισιάς, τους κ.κ. Γιώργο Τσούλο και Χρήστο Καλό (ο οποίος μάλιστα ήταν Λογιστής της Επιχείρησης ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ), καταδικάσθηκε δεύτερη φορά σε 3 μήνες για Συκοφαντική Δυσφήμιση!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν λίαν συντόμως…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here