Παραλαβή τεσσάρων Πυροσβεστικών Οχημάτων 4X4, για την ενίσχυση του στόλου του ΣΠΑΠ από τον Πρόεδρο Βασίλη Χυπολητά!

0
615

Στην τελετή παραλαβής τεσσάρων πυροσβεστικών οχημάτων του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού στα κεντρικά γραφεία στη Νέα Πεντέλη, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου, την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Βασίλης Ξυπολυτάς, παρέλαβε τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα 4X4, παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλη Κικίλια, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειου Παπαγεωργίου, της Αντί-περιφερειάρχη Βόρειου Τομέα κ. Λουκίας Κεφαλογιάννη και του Αντί-περιφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας κ. Λεωνίδα Μανωλάκου.

ΣΠΑΠ: Τελετή παραλαβής νέων πυροσβεστικών οχημάτων

Η κ. Κοσμοπούλου, κατά τον χαιρετισμό της, ευχαρίστησε τον Υπουργό κ. Βασίλη Κικίλια για το 2ο drone που παραχώρησε στον Δήμο Πεντέλης και λειτουργεί στον χώρο του Ναυτικού Νοσοκομείου στη ΔΚ Μελισσίων και τόνισε ότι, «στα 24 χρόνια στην Αυτοδιοίκηση, πρώτη φορά βιώνουμε τέτοια αμεσότητα λόγου και πράξης».

Η Δήμαρχος, επίσης, συνεχάρη τον Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π. Βασίλη Ξυπολυτά, καθώς στο σύντομο χρονικό διάστημα που έχει αναλάβει, σχεδόν διπλασίασε τον στόλο του ΣΠΑΠ και δήλωσε πως «με τα νέα πυροσβεστικά οχήματα ενισχύεται σημαντικά η  πρόληψη και αντιμετώπιση ενδεχόμενων επικίνδυνων περιστατικών πυρκαγιάς στην περιοχή μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here