Τεράστια Νίκη ελπίδας της Εθνικής μας: Αυστραλία-Ελλάδα 71-77.

0
109

Τα κατάφερε η εθνική μας, νίκησε την Αυστραλία και τώρα ελπίζει στον συνδυασμό των αποτελεσμάτων και των υπολοίπων αγώνων ώστε να προκριθεί.

Τεράστια νίκη ελπίδας της εθνικής μας: Αυστραλία – Ελλάδα 71-77

Παράταση στην αγωνία για την Εθνική που ναι μεν έκανε το καθήκον της, νίκησε την Αυστραλία (77-71) προσπάθησε για το καλύτερο, αλλά θα περιμένει για να μάθει εάν πέρασε στα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ.

Θα πρέπει να περιμένει τον αγώνα του Καναδά με την Ισπανία για να ξέρει τι θα συμβεί. Η αγωνία μπορεί να παραταθεί αφού αύριο γίνεται το ντέρμπι του άλλου ομίλου, της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν.

Όσο για τον αγώνα οι διεθνείς με τον Γιάννη να έχει συμπαραστάτες, τον Γουόκαπ που βρήκε τον καλό του εαυτό κάνοντας το καλύτερο παιχνίδι του με τη γαλανόλευκη, τον Τολιόπουλο, τον Παπανικολάου, τον Μήτρογλου αλλά και τους άλλους που προσπάθησαν για να αλλάξουν τη μοίρα που διαμόρφωσαν οι δύο προηγούμενοι αγώνες.

Οι 50 πόντοι που σημείωσε στο α’ μέρος έδειχναν ότι η νίκη θα ήταν δεδομένη με τον μαγικό αριθμό 86 στην επίθεση που μας έδινε αέρα πρόκρισης ακυρώνοντας πολλά από τα σενάρια αποκλεισμού.

Όμως κάτι η αντίδραση των Αυστραλών στην τρίτη περίοδο, κάτι η κούραση που επηρέαζε την Ελληνική ομάδα έκαναν το ματς ντέρμπι.

Ζητούμενο δεν ήταν μόνο η νίκη, αλλά και η καλύτερη διαφορά. Τελικά από το «+19» φθάσαμε κάποια στιγμή στο «+2» για να τελειώσει στο φτωχό «+6».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here