Τεράστιες Αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας οδού Ηγουμενίτσα-Κήποι Έβρου, βρίσκονται προ των πυλών!

0
137

-Μετά την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης από τους Υπουργούς Υποδομών και Οικονομίας…

-Από το δημόσιο περνάει στα χέρια ιδιωτικής κοινοπραξίας…

Η Εγνατία Οδός αναμένεται να περάσει από τον έλεγχο του ελληνικού δημοσίου στα χέρια της κοινοπραξίας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ (75%)-EGIS PROJECTS SA (25%) για χρονική περίοδο 35 ετών.

Η σύμβαση παραχώρησης είναι προγραμματισμένη να υπογραφεί την Πέμπτη (28/03). Ωστόσο, νωρίτερα υπογράφηκε από τους Υπουργούς Υποδομών και Οικονομίας, η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια και αναμένεται η δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ώστε να τεθεί σε εφαρμογή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζόμενων της Εγνατίας Οδού οι αυξήσεις χαρακτηρίζονται αστρονομικές, αφού σε ορίζοντα τριετίας θα φτάσουν το δυσθεώρητο 120%(!).

Ο πεθερός του Υπουργού Εξωτερικών.

Με μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, μπορεί κανείς να πληροφορηθεί ότι ο πιο στενός συνεργάτης του Pρωθυπουργού και κορυφαίος στη ιεραρχία Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Αλεξάνδρα Γουρζή, πατέρας της οποίας είναι ο Μιχαήλ Γουρζής ο οποίος είναι Πρόεδρος στην εταιρεία ΤΕΡΝΑ και αντιπρόεδρος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, δηλαδή της μητρικής εταιρείας που αναλαμβάνει την διαχείριση της Εγνατίας Οδού για 35 χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here