Το Άτομο της «ΚΗΦΙΣΙΑ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ» πάσχει από Κοινωνικό Άγχος, με ότι αυτό συνεπάγεται!

0
199

Δεξίωση Βάπτισης στο Εντευκτήριο της Εκάλης!

Το εν λόγω Άτομο που πάσχει από Αυξανόμενο Κοινωνικό Άγχος…(1) βιώνει έντονο φόβο γι’ αυτό που οι γύρω του μπορεί να σκεφτούν για τον ίδιο ή για το πως μπορεί να τον κρίνουνκαι (2) έχει να κάνει με Κοινωνικές Περιστάσεις που τον εμποδίζουν κατά κάποιο λόγο να διακρίνει τις διάφορες Έννοιες  ή Συμβολισμούς διαφόρων λέξεων όπως:

-Η Εκδήλωση της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου που εορτάζεται από πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, με πολλές και διάφορες ξεχωριστές  γιορτές των ερωτευμένων, σε κλειστούς χώρους.

-Η Συναυλία που εκτελείται μπροστά σε ακροατήριο ενόργανης ή φωνητικής μουσικής ή και των δύο μαζί, με ορισμένο πρόγραμμα κάθε φορά σε ανοιχτούς χώρους.

Επίσης συχνά το Άτομο παθητικοποιείται, νιώθοντας αδύναμος, ανήμπορος και ευάλωτος να εκφραστεί σωστά, με αποτέλεσμα να δημοσιοποιεί Παράνομα Εσωτερικά Αρχεία της Εταιρείας ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ:

-Την αφίσα του ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ για την Γαλλική βραδιά που είχε οργανώσει στις 14/02/18 με εισιτήριο (20 ή 25ευρώ) του Αγίου Βαλεντίνου στο Εντευκτήριο Εκάλης.

-Το αδιαχώρητο εκείνης της ωραίας βραδιάς στην οποία παρευρέθηκαν οι κ.κ.  Κούτση, Αυλήτης και Αστερίου.

Δυστυχώς το Άτομο εστιάζεται υπερβολικά στις εκφράσεις του και στις διάφορες αντιδράσεις του, με αποτέλεσμα στις 28/06/2024 να κάνει στο FB Διατροφικές Εισηγήσεις σε άνδρες και γυναίκες να τρώνε ψάρια τα οποία έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση στα τεστ μνήμης!

ΚΑΤΑΛΗΞΗ:  Το Άτομο χρειάζεται ιδιαίτερη ανάγκη να τρώγει ψάρια συχνότερα για καλύτερη απόδοση:

(1) της μνήμης του και

(2) γενικότερα της εγκεφαλικής λειτουργίας του, για να μπορεί εύκολα να διακρίνει τις διάφορες Έννοιες  ή Συμβολισμούς διαφόρων Λέξεων!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here