
Ο Ν. Χριστοδουλίδης εμπαίζει αδίστακτα τους πολίτες και προσβάλλει τη νοημοσύνη τους δηλώνοντας ότι η διζωνική θα είναι καρυκευμένη με το Κοινοτικό Κεκτημένο και τις αρχές και αξίες της ΕΕ.
Ξανά, προκαλούμε τον Πρόεδρο: Επιτέλους, πείτε μας πού, πόσο, πώς και σε τι η Τουρκοδιζωνική ταυτίζεται με το Κοινοτικό Κεκτημένο, τις αρχές και αξίες της ΕΕ, τις τέσσερεις βασικές ελευθερίες της και τη Διεθνή Νομιμότητα;
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, γιατί πήγε στη Γενεύη; Πήγε, έλεγε, με την προσδοκία να επαναρχίσουν συνομιλίες για το Κυπριακό «από εκεί που μείναμε (πριν από οκτώ χρόνια) στο Crans Montana».
Ο ΓΓ του ΟΗΕ τον προσγείωσε: Δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση, αφού χάσμα δυσθεώρητο χωρίζει τις θέσεις των Ελλήνων και των Τούρκων. Πού κατέληξε η πολύ-διαφημισθείσα δήθεν πολυμερής και τάχα διευρυμένη σύναξη της Γενεύης με τη βροντώδη απουσία, ξανά, της Κυπριακής Δημοκρατίας;
Σε μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. Ως εάν το Κυπριακό να είναι απλώς πρόβλημα έλλειψης εμπιστοσύνης ή και ψυχολογικό, όπως μας λένε συχνά. Ιδού τα μέτρα που αποφασίστηκαν και τα οποία ο Ν. Χριστοδουλίδης θεωρεί ως «σημαντικό, θετικό βήμα»:
-Άνοιγμα τεσσάρων σημείων διέλευσης.
-Από-ναρκοθέτηση.
-Δημιουργία δικοινοτικής τεχνικής επιτροπής για τη νεολαία.
-Πρωτοβουλίες για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, περιλαμβανομένων και επιπτώσεων σε περιοχές εξόρυξης.
Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…………..