Το «Πολύκροτο Σίριαλ» έκλεισε μεν με την επικράτηση του Δημάρχου Κηφισιάς Βασίλη Ξυπολυτά ως νέου Προέδρου του ΣΠΑΠ αλλά ακολούθησε η Καταιγιστική απάντηση του κ. Γιώργου Σκορδίλη.

0
488

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω σε ανάρτηση που έκανε το πρώην ΒΑΣΙΚΟ Στέλεχος Εγκληματικής Οργάνωσης σε ιστοσελίδα που διατηρεί στο διαδίκτυο (fb) σχετικά με την ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Δ.Σ του Συνδέσμου Προστασίας Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ).

Η ανάρτηση του, μου γνωστοποιήθηκε από φίλο, καθώς εγώ συνειδητά δεν έγινα ποτέ φίλος στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, λόγω της τοξικότητάς της.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση γίνεται αυθαίρετη ερμηνεία των αναφορών του κ. Ξυπολητά από τον Διαχειριστή της ιστοσελίδας κ. Καπάτσο με σκοπό να με στοχοποιήσει ότι δήθεν υπονόμευσα την υποψηφιότητα του κ. Ξυπολητά για την Προεδρία του Συνδέσμου. Η πρακτική του είναι συνήθης και απόλυτα συμβατή με την πολιτική προέλευσή του. Διχαστική και φασίζουσα.

Από ότι φαίνεται ο κ. Καπάτσος δεν περιορίζεται στις νέες έμμισθες αρμοδιότητες που του ανατέθηκαν πρόσφατα από τη Νέα Διοίκηση, ως Διευθύνων Σύμβουλος της Δημοτικής Επιχείρησης Μένανδρος Α.Ε, αλλά έχει, από ότι φαίνεται ικανότητα να ελέγχει και τα αποτελέσματα Μυστικής Ψηφοφορίας Συλλογικών Οργάνων!

Δεν ξέρω πόσο θα χρησιμοποιεί τις «Ιδιαίτερες Ικανότητές του» ο Δήμαρχος, ούτε έως πότε θα ακολουθεί Πολιτικές Ενσωμάτωσής του, αλλά σε ότι με αφορά η ψήφος μου πάντα είναι και θα είναι ψήφος που ανταποκρίνεται στις αρχές και αξίες μου και πάντα προς όφελος του Δήμου μας και των ανθρώπων που εκπροσωπώ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Στο Δ.Σ. στις 29/05/24 όταν ο Γιώργος Θωμάκος έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Βασίλη Ξυπολυτά για την εκλογή του ως νέου Πρόεδρου του ΣΠΑΠ, απάντησε με τρόπο Προκλητικό στον πρώην Δήμαρχο, με Σχολιαστή του Βίντεο και Ειδικό στην κόπτω-ραπτική κ. Καπάτσο ο οποίος είπε τα εξής:

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ1: Μια από τις «Ιδιαίτερες Ικανότητές» του κ. Καπάτσου είναι η συνήθης πρακτική του να αλλοιώνει την πραγματικότητα με κόπτω-ραπτική της βίντεο κάλυψης γεγονότων, συνήθης και απόλυτα συμβατή με την Πολιτική προέλευσή του.

Διχαστική και με τις γνωστές γκεμπελίστικες μεθόδους κάθε συνεπέστατου φασισταριού, που διασπείρει fake news!

ΔΕΙΤΕ το Πραγματικό Βίντεο του Δ.Σ. στις 29/05/24, όταν ο πάντα Ευγενής πρώην Δήμαρχος κ. Γιώργος Θωμάκος έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Βασίλη Ξυπολυτά για την εκλογή του ως νέου Πρόεδρου του ΣΠΑΠ και την Απαράδεκτη απάντηση που έλαβε από τον Δήμαρχο!!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ2: Μια άλλη από τις «Ιδιαίτερες Ικανότητές» του κ. Καπάτσου είναι να λέει ότι ΔΕΝ πληρώνεται!!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here