Φεριντούν Σινιρίογλου: Αντί η Ελλάδα να τον Συλλάβει, τον Προωθεί για Γενικό Γραμματέα του ΟΑΣΕ!

0
94

Η Κυβέρνηση, έπειτα από την άθλια στάση υπέρ της Τουρκίας στον ΙΜΟ, προδίδοντας μάλιστα την Κύπρο, τώρα διαβαίνει την κόκκινη γραμμή υποστηρίζοντας για την θέση του Γενικού γραμματέα του ΟΑΕΕ, έναν επικίνδυνο και δεδηλωμένο εχθρό της Ελλάδας ο οποίος απειλεί ανοιχτά ακόμα και τα νησιά του Αιγαίου: Τον Φεριντούν Σινιρίογλου!

Φεριντούν Σινιρίογλου: Αντί η Ελλάδα να τον συλλάβει, τον προωθεί για γενικό γραμματέα του ΟΑΣΕ! | ΕΛΛΑΣ

Τα Δημοσιεύματα μάλιστα που αποκαλύπτουν την συγκεκριμένη πράξη, είναι άκρως Φιλοκυβερνητικά και δεν έχουν διαψευστεί.

Πρόκειται για ένα έγκλημα εις βάρος της Ελλάδας, εις βάρος του Διεθνούς Δικαίου, εις βάρος των Ελληνικών συμφερόντων, της Εθνικής μας ασφάλειας και του μέλλοντος της Πατρίδας μας.

Εάν υπήρχε ένας άνθρωπος σε ολόκληρη την Υφήλιο που δεν θα έπρεπε η Ελλάδα να στηρίξει, αυτός είναι ο Φεριντούν Σινιρίογλου.

Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει διαπράξει το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της Ελλάδας, την σοβαρότερη εκπεφρασμένη απειλή έπειτα από την Τουρκική Εισβολή του 1974 στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα:

Την 18η Μαρτίου 2020, ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Τουρκίας στον ΟΗΕ υπέγραψε την επιστολή με αριθμό πρωτοκόλλου Α/74/757, που ανακήρυττε την διαβόητη «Γαλάζια Πατρίδα». Επιστολή που περιελάβανε και τον ανάλογο χάρτη με το μισό Αιγαίο.

Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα, έπειτα από την συγκεκριμένη πράξη αυτός ο άνθρωπος θα είχε επικηρυχθεί, διότι απειλεί ανοιχτά την Ελληνική εθνική κυριαρχία.

Ο χάρτης της «Γαλάζιας Πατρίδας» που κατατέθηκε στον ΟΗΕ, όπως το αποτύπωσε η Καθημερινή

Η ενέργεια αυτή συνιστά τον ορισμό της επικείμενης απειλής, σύμφωνα με τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ, που θα επέτρεπε στην Ελλάδα ακόμα και να επιτεθεί στρατιωτικά στην Τουρκία!

Οι εγκληματικές ενέργειες όμως του συγκεκριμένου Τούρκου δεν σταματούν εδώ.

Την 13η Ιουλίου 2021, υπέγραψε την επιστολή  με αριθμό πρωτοκόλλου A/75/961–S/2021/651, με την οποία η Τουρκία για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία αμφισβήτησε επίσημα την Ελληνική κυριαρχία επί όλων των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων!

Το γεγονός ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη στηρίζει έναν άνθρωπο ο οποίος θα έπρεπε να έχει επικηρυχθεί με Διεθνές Ένταλμα σύλληψης, αποτελεί τον ορισμό της Εθνικής μειοδοσίας.

Αποτελεί μία άκρως επικίνδυνη πράξη η οποία θα χρησιμοποιηθεί από την Τουρκία για να προωθήσει τις διεκδικήσεις της κατά της Ελλάδας.

Δεν υπάρχει προηγούμενο ένας άνθρωπος που ομολογεί ότι θέλει να ακρωτηριάσει ένα έθνος, να ανταμείβεται από αυτό!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here