Φωτογραφίες από τα Λεηλατημένα Βαρώσια του «Πορθητή» Ερντογάν!

0
110

-Μία μέρα μετά την Τουρκοφιέστα…

Φωτογραφίες από την περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων, δημοσιεύει το Τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, μία μέρα μετά τη φιέστα Ερντογάν στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, που πήγε για…πικ-νικ στις στολισμένες-με Τουρκικές σημαίες-λεηλατημένες περιουσίες των νόμιμων κατοίκων της πόλης, χέρι-χέρι με τον αρχηγό των Γκρίζων Λύκων Μπαχτσελί.

Οι φωτογραφίες εικονίζουν τμήματα της παραθαλάσσιας ζώνης της πόλης, με λεηλατημένες κατοικίες, πολυκατοικίες και ξενοδοχεία δίπλα στο κύμα.

Αμμόχωστος - Δείτε το βίντεο που συγκινεί: «Αυτή δεν είναι η πατρίδα σας κ. Ερντογάν»

Η φιέστα, ωστόσο, επισκιάστηκε από την έντονη βροχόπτωση και τις φωνές διαμαρτυριών, πολλών Τουρκοκυπρίων κατά της πολιτικής εκτουρκισμού των κατεχομένων.

Στην ομιλία του ο Ερντογάν αναφέρθηκε στα Βαρώσια, λέγοντας ότι το βήμα που έγινε-με το άνοιγμα της περίκλειστης περιοχής-δεν είναι για να δημιουργήσει νέα προβλήματα αλλά να διορθώσει τα παλιά προβλήματα.

Ο ίδιος κάλεσε προκλητικά και χωρίς ντροπή τους Ελληνοκυπρίους, νόμιμους κατόχους περιουσιών στα Βαρώσια, να προσφύγουν στην Επιτροπή Αποζημιώσεων στα κατεχόμενα, προκειμένου ν’ αποζημιωθούν.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here