Φωτοστιγμές από την «Αντί-καλλωπιστική» Μεταμόρφωση της Νέας Ερυθραίας!

0
241

Θυμάστε κ. Χυπολητά στην Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Δήμου Κηφισιάς, τι είχατε εξαγγείλει  για τις πρώτες 120 ημέρες της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κηφισιάς, σχετικά με τον Άξονα «Καλλωπισμός».

Ανάμεσα στις 6 εξαγγελίες, υπενθυμίζουμε:

-Μια σημαντική «καλλωπιστική» Αμέλεια σας (1) Οι εργασίες καλλωπισμού της Ν. Ερυθραίας ότι θα ξεκινήσουν μετά από 4 μήνες,

-Μια σημαντική «επικοινωνιακή» Ενέργεια σας (2) Ο Φωτισμός και καλλωπισμός των Πλατάνων.

Αντί αυτού όμως βλέπουμε τις ακόλουθες Φωτοστιγμές από την «Αντί-καλλωπιστική» Μεταμόρφωση της Νέας Ερυθραίας κατά την διάρκεια των…πρώτων 240 ημερών της εποπτεία σας κ. Χυπολητά!…

Το σιντριβάνι της Πλατείας Παναγιώτη Κονδύλη.

Η τότε Δημοτική Αρχή της Νέας Ερυθραίας τίμησε τον Π. Κονδύλη, μεγάλη προσωπικότητα της σύγχρονης εποχής, στην Νέα Ερυθραία και έδωσε το όνομά του σε αυτή την κεντρική Πλατεία του Δήμου μας. Όλοι  μας λοιπόν θα τον θυμόμαστε «ες αεί» προσφέροντας και γράφοντας το όνομά του καθημερινά. Και εμείς και οι επόμενες γενιές!

Αντιθέτως κ. Χυπολητά,  Master στην Επικοινωνιακή Ασυδοσία, εγκαινιάσατε το νέο σιντριβάνι της πλατείας Πλατάνου στην Κηφισιά, ανακοινώνοντας το γεγονός στον λογαριασμό σας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ως εξής:

«Εγκαινιάσαμε το νέο σιντριβάνι της εμβληματικής πλατείας Πλατάνου! Το νέο σιντριβάνι στην Λ. Κηφισιάς είναι από τα υψηλότερα στην Αττική, με ιδιαίτερο φωτισμό και χορογραφία. Μια πραγματική μαγεία κάτω από τα αιωνόβια Κηφισιώτικα πλατάνια»!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ως απαράδεκτες τις επιλογές προτίμησης σας κ. Δήμαρχε, που υποβαθμίζουν συνεχώς την Νέα Ερυθραία και αναβαθμίζουν προκλητικά την Κηφισιά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here