Χυδαίες Προκλήσεις και Συκοφαντίες Απαντώνται…από τους κ.κ. Γιώργο Θωμάκο και Δημήτριο Αγγελίδη.

0
434

Ο Δήμος Κηφισιάς βρίσκεται στα Χέρια μιας Κάστας της οποίας η οργάνωση και η διάρθρωση, από μέρα σε μέρα, έχει σαν σκοπό τη συστηματική διατήρηση της Ανευθυνότητας, Ανακρίβειας και Τοξικότητας.

Αποτέλεσμα, η Νέα Δημοτική Αρχή, χρησιμοποιώντας «Αόρατους Συντάκτες», συστηματικά να σχολιάζει, κάτω από την μάσκα τους, με Τοξικό και Συκοφαντικό τρόπο την Αξιωματική Αντιπολίτευση και τα Παράπονα Κατοίκων.

Πρόσφατο παράδειγμα του «Αόρατου Συντάκτη» Athanasios Kapsalis:

«Ο πρώην Δήμαρχος (που έκαψε τις Αδάμες, μην ξεχνιόμαστε) είναι διακοπές στη Μάνη, τα στελέχη του στη Νάξο και στην Πάρο.

Ούτε να γυρίσουν πίσω. Όπως πάντα και τώρα απόντες.

Έβαλαν όμως την Ελένη Λουκά της Κηφισιάς (ή αλλιώς Κάραλη) και τον υπερήλικα Συριζαίο Αγγελίδη (διαχειριστή ψευδό-site, με έδρα offshore και ιδιοκτήτη ψεύτικο πρόσωπο) να ρίξουν λάσπη.

Ο κόσμος κρίνει! Με την ίδια συνταγή μόνο χειρότερα αποτελέσματα θα έχετε!»

1.Απάντηση του πρώην Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου.

Athanasios Kapsalis

Με «τιμάς» και Πάλι!

Καίγοντας Kapsούλια και μάλιστα «τζούφια», αφού Δεν Υπάρχεις!

Ωστόσο μου δίνεις assist.

Σου Χαρίζω, Μυθεύματα κι Αφηγήματα Δοξομανίας. Πάντα θα βρίσκονται κάποιοι-ολοένα και λιγότεροι-να τα χάφτουν.

Δεν σου Χαρίζω τη Συκοφαντία.

1) Ο Δήμαρχος Μας, διαθέτει δυο Καπέλα:

Πρώτο του Δημάρχου, που Φύσηξε Δυνατά, Υπερνικώντας τον Αίολο, στέλνοντας τη Φωτιά, Πίσω στην Πεντέλη, εκεί γύρω από τα Γραφεία του ΣΠΑΠ.

Δεύτερο του Προέδρου ΣΠΑΠ (ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ), που η Καρβουνιασμένη Πεντέλη, μιλά Μόνη της. Είμαστε ΟΛΟΙ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΙ και ήταν η Ανάσα Μας και Απαιτούμε να Μάθουμε ποιο ήταν το Σχέδιο του Προέδρου;

Πώς κάτω από τη μύτη του και δίπλα στα Μηχανήματα του, έγιναν αποκαΐδια Σπίτια και Πράσινο;;; (Δεν θα «ξεχνιόμαστε» Ποτέ, σε Βεβαιώ)

Λίγες ημέρες πριν, θριαμβολογούσε Δημόσια για τη θωράκιση του Βουνού!

2) «Έκαψα τις Αδάμες»;;;

Η Άθλια Συκοφαντία Σου, θα αντιμετωπιστεί με Έγκληση και Παραπομπή στο Ηλεκτρονικό Έγκλημα. Εκεί θα Ξεσκεπαστείς.

Οι Αδάμες ήταν γυαλί από τις Υπηρεσίες Μας και οι Υδροφόρες Μας είχαν παραταχθεί καταβρέχοντας την Πάρα-ρεματιά Περιοχή, τρεις ώρες πριν περάσει η Φωτιά.

Όλη τη νύχτα και χωρίς Πυροσβεστική, επόπτευα Μέσα στη Φωτιά την Κατάσβεση Περιουσιών, από τα Δικά Μας Παιδιά, ενώ ζητούσα Βοήθεια από κάθε Αρχή. Θεωρούσα Αδιανόητο να Φωτογραφίζομαι τέτοιες στιγμές, διότι μας χωρίζει χάος Kapsali.

Οι Υδροφόρες και περιπολίες Μας, παρέμειναν πολλά 24ωρα, κατασβήνοντας αναζωπυρώσεις.

Τέλος, Υψηλόβαθμοι Ανακριτές της Πυροσβεστικής και η Εισαγγελία Αθηνών, προέβη σε Προκαταρκτική Εξέταση για την Πυρκαγιά (της Βαρυμπόμπης) και την επέκταση της, θέτοντας στο Αρχείο, για τα Υπηρεσιακά Στελέχη του Δήμου Μας, την Αντιδήμαρχο κι εμένα.

3) Το χαμηλό ΗΘΟΣ ΣΑΣ, γράφει με τις εκφράσεις Μίσους, για τα Πρόσωπα που σας ασκούν ήπια-κατά κανόνα-κριτική.

Τα Λέμε…

2.Απάντηση του Ανεξάρτητου Δημητρίου Αγγελίδη.  

Προς Athanasios Kapsalis

Συμμετείχα στις Δημοτικές Εκλογές το 2014, 2019 και 2023 ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας» του Γιώργου Θωμάκου.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press ως επίσημο μέλος, στη διαδικτυακή εφαρμογή Μητρώου Online Media, είναι εγγεγραμμένη, εδώ και χρόνια, στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης (Άρθρα 52, 53 και 54 του Νόμου 4339/2015 ΦΕΚ Α’ 133).

Στην Αρχική σελίδα της Kifisia Press-Ποιοι Είμαστε: Αναφέρονται Υπαρκτά Πρόσωπα π.χ. ο Εκδότης, ο Διαχειριστής-Διευθυντής, ο Σύμβουλος Εκδότη και η Συντακτική Ομάδα.

Το «πιστεύω» της Καθημερινής Ηλεκτρονικής Εφημερίδας Kifisia Press είναι: «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ/ΚΗΦΙΣΙΑ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ»! Σχολιάζει οτιδήποτε γράφεται ή λέγεται ή υποκρύπτεται.

Κυρίως όμως δίνει την δική της Οπτική Γωνία και παρουσιάζει κρυμμένες πτυχές των εξελίξεων γενικά και της νέας Διοικητικής Αρχής του ενιαίου Δήμου Κηφισιάς ειδικά.

Κύριε «Αόρατε Συντάκτη», οι ΜΗ αποδεκτές ηθικές αντιλήψεις επικοινωνίας που σας διακατέχουν, προκαλούν Ντροπή και Όνειδος, που σχετίζεται με την Ηττοπάθεια σας και τα συναισθήματα Αδυναμίας σας, που ποτέ στο παρελθόν δεν ξαναζήσανε οι Δημότες των Βορείων Προαστείων και ειδικότερα της Κηφισιάς!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Βγάλε τη μάσκα που φοράς Athanasios Kapsalis…να σταθώ απέναντι σου τετ α τετ και να σου εκστομίσω χωρίς φόβο και με πάθος, όσα δεν αντέχουν τα αυτιά σου ν’ ακούσουν. Αναρωτιέσαι;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here