Εργατικό Ατύχημα σημειώθηκε στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Κηφισιάς…του Βαγγέλη Αυλήτη.

0
474

Ευτυχώς είχε Άγιο ο εργαζόμενος της Διεύθυνσης Πρασίνου  όταν εν ώρα εργασίας έπεσε από μεγάλο ύψος, όταν έσπασε το Καλαθοφόρο στο οποίο βρισκόταν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει με την ανευθυνότητα που διακρίνει την «Νέα» Δημοτική Αρχή!

Ερωτήματα που τίθενται είναι:

👉🏿Εάν υπήρχε πιστοποίηση για το μηχάνημα έργου καθότι φημολογείται ότι είχε  λήξει

👉🏿Υπάρχει  σύμβαση συντήρησης των μηχανημάτων έργων  ύψους 150000,00 από το 2023;

👉🏿Γιατί δεν ελέγχθηκε το όχημα άμεσα και δεν βγήκε καινούργιο πιστοποιητικό;

👉🏿Οι εργασιακές «διώξεις» που συντελούνται τον τελευταίο καιρό από την Διοίκηση έχει αυτά τα αποτελέσματα! Καθότι απομακρύνθηκε έμπειρος προϊστάμενος από το γραφείο κίνησης

Έχουμε να κάνουμε με το τρίπτυχο της Ανικανότητας-Ανευθυνότητας-Ανεπάρκειας!

Υ.Γ. Σοβαρό τραυματισμό στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Κηφισιάς καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση.

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στην υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Κηφισιάς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, εργαζόμενος της υπηρεσίας έπεσε από μεγάλο ύψος, όταν έσπασε το καλαθοφόρο στο οποίο βρισκόταν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

«Με ευθύνη των κυβερνήσεων, των περιφερειακών και δημοτικών αρχών, οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ είναι στις πρώτες θέσεις των εργατικών ατυχημάτων. Δεν είναι τυχαίο που από την αρχή του χρόνου μετράμε δεκάδες τραυματισμένους, σακατεμένους ακόμα και νεκρούς σε όλη την Ελλάδα»…τονίζει η ανακοίνωση της Παράταξης.

Η Παράταξη καλεί τη νέα Δημοτική Αρχή να αποσαφηνίσει πλήρως τις συνθήκες του ατυχήματος, να στηρίξει ολόπλευρα τον εργαζόμενο και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την άρση επικινδυνοτήτων που διακυβεύουν την υγεία των εργαζομένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here