Το νέο σύγχρονο Portal του Δήμου Κηφισιάς συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών.

0
275

Το νέο portal του Δήμου Κηφισιάς www.kifissia.gr έχει συμπληρώσει περισσότερους από τρεις μήνες λειτουργίας. Στόχος του Δήμου Κηφισιάς είναι η ενημέρωση και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η αντιδήμαρχος δημοσίων σχέσεων, επικοινωνίας, εθελοντισμού και δημοσίων σχέσεων Ζέτη Κασιμάτη, κατά την διάρκεια του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσίασε στοιχεία που αφορούν στο site και την λειτουργία του.

«Στη σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα του Portal λειτουργεί η διαχείριση αιτημάτων καθημερινότητας των πολιτών. Από την πρώτη μέρα που δόθηκε για χρήση έχουν καταγραφεί πάνω από 1110 αιτήματα.

Τα περισσότερα αφορούν στην καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό και την ανακύκλωση. Μέχρι στιγμής ενδεικτικά από τα 1100 αιτήματα που έχουν καταγραφεί τα 880 είναι ήδη διεκπεραιωμένα και τα υπόλοιπα βρίσκονται σε εξέλιξη»…..τόνισε η αρμόδια αντιδήμαρχος.

Στη συνέχεια η αντιδήμαρχος Ζέτη Κασιμάτη επισήμανε: «Ανά τοπική κοινότητα έχει εξυπηρετηθεί ο μεγαλύτερος όγκος των αιτημάτων. Σφαιρικά στην Κηφισιά πάνω από 750 έχουν περαστεί στο portal. Στην Νέα Ερυθραία πάνω από 250 και στην Εκάλη περίπου 90.Τα 3/4 των αιτημάτων στις κοινότητες μας έχουν ήδη διεκπεραιωθεί».

Η αντιδήμαρχος σημείωσε ότι οι δημότες αναθέτουν τα αιτήματα τους αλλά ενημερώνονται και για την εξέλιξη τους σύμφωνα με τον τρόπο επικοινωνίας που οι ίδιοι έχουν επιλέξει. «Η ενημέρωση γίνεται είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail.

Πολλοί συμπολίτες μας επισκέπτονται προσωπικά το Γραφείο Καθημερινότητας του δημότη.

Επίσης να σας αναφέρω πως όλα τα αιτήματα που δέχονται οι υπηρεσίες μας καταγράφονται έτσι ώστε να βλέπουμε την εξέλιξη τους» είπε χαρακτηριστικά.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος ολοκλήρωσε την ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου επισημαίνοντας ότι κύριο μέλημα του Δήμου Κηφισιάς είναι η δημιουργία καλής επικοινωνίας μεταξύ του Δήμου και των πολιτών και η εξυπηρέτηση τους με βάση το μέγιστο των δυνατοτήτων που έχει ο Δήμος.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here