ΣΚΛΗΡΗ Απάντηση του καθηγητή Κώστα Γρίβα στα δημοσιογραφικά αποβράσματα που επιχειρούν δολοφονίες χαρακτήρων…συμπτωματικά πάντα, υπέρ της Τουρκίας!

0
468

Σκληρή είναι η απάντηση που δίνει με άρθρο του ο καθηγητής Κώστας Γρίβας στον δημοσιογραφικό υπόκοσμο που έσπευσε να τον συκοφαντήσει όταν αντέδρασε στην πτήση του μη επανδρωμένου αεροσκάφους της Τουρκίας στον Έβρο, το οποίο έφτασε μέχρι την Ορεστιάδα.

Εννοείται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι Τούρκοι επιχείρησαν στην Εθνικά ευαίσθητη περιοχή με παρόμοιο τρόπο. Η εξοργιστική αποκάλυψη για δεκάδες υπέρ-πτήσεις τουρκικών drones μέχρι και πάνω από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης είχε γίνει εδώ και δυο μήνες από το olympia.gr.

Ντροπή: Αφήνουν τα Τουρκικά Drones να αλωνίζουν εντός Ελληνικού εδάφους!

Όπως είχαμε αποκαλύψει, στις 24/02 Τούρκικο drone εισήλθε ανενόχλητο στον ελληνικό εναέριο χώρο και πέρασε 16 χιλιόμετρα μέσα από τα Ελληνοτουρκικά σύνορα.

Χαρακτηρίσαμε απαράδεκτη την ανοχή από την Ελληνική Κυβέρνηση που δεν απελευθέρωσε  τους κανόνες εμπλοκής.

Το στράτευμα ήταν έτοιμο να το καταρρίψει πριν ακόμα εισέλθει στον εναέριο μας χώρο. Απλά το περιμέναμε. Η εντολή κατάρριψης όμως δεν ήρθε ποτέ!!!

Ο καθηγητής Κώστας Γρίβας λοιπόν ο οποίος αναφέρθηκε στην πρόσφατη παραβίαση του Ελληνικού εναέριου χώρου, αλλά και την υπέρ-πτήση του Τουρκικού μη επανδρωμένου πάνω από Ελληνικό έδαφος, δίνει την δική του, εξαιρετική σκληρή απάντηση για το συμβάν του Έβρου, ειδικά προς τα «δημοσιογραφικά αποβράσματα που επιχειρούν δολοφονίες χαρακτήρων».

Γράφει συγκεκριμένα σε ανάρτηση του στο SLPress….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here