Όνειρο Χριστουγέννων.

0
313

Από 11 Δεκεμβρίου 2013 – 6 Ιανουαρίου 2014 στην HELEXPO στο Μαρούσι, Λεωφόρο Κηφισίας 39, η μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων. Καρουσέλ, τραμπολίνο, παγοδρόμιο, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια και η μοναδική Καστροπολιτεία από έναν κόσμο φαντασίας και από την καλλιτεχνική δημιουργικότητα του σκηνογράφου Αντώνη Χαλκιά, όπου ο Άη Βασίλης μέσα στους κρυστάλλινους πάγους, τα ονειρικά κάστρα και τα μυστηριώδη φρούρια, σας περιμένει.

Ακόμη μπαζάρ δώρων, exclusive beauty για την ομορφιά, βιβλία, μουσικές εκπλήξεις, face painting.

Κυρίαρχος είναι ο χώρος «Digital Christmas – eGaming», η μοναδική και μεγαλύτερη εκδήλωση αφιερωμένη σε όλες τις πτυχές της ψηφιακής ψυχαγωγίας και όχι μόνο.

Video Games και Ηλεκτρονικός Αθλητισμός, με πάνω από 150 gaming stations, 20.000 ευρώ σε έπαθλα και δώρα, Next Gen Corner (PS4 – Xbox ONE) και ένα πλήθος από δραστηριότητες όπως cosplay, Card and Board games, Music Parties, Arts & Crafts.

Πληροφορίες και εγγραφές στο www.oneiroxristougennwn.gr και www.egaming.gr.

Εκεί η ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ και ο Δήμος Αμαρουσίου συγκεντρώνουν τρόφιμα και φάρμακα για εκείνους που έχουν ανάγκη και η HumanAid με το δικό της bazaar, δίνει μια ακόμα μάχη, για να νιώσουν όλοι καλύτερα αυτά τα Χριστούγεννα…

Είσοδος 7 ευρώ, με πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια και τους χώρους! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here