ΕΠΙΘΕΣΗ στην Ελλάδα: Από τέσσερις παραθαλάσσιες τοποθεσίες της Μικράς Ασίας, ο Ερντογάν μας «στέλνει» μετανάστες-«Ορδές» σε Αιγαίο και Έβρο!

0
373

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Realnews» και ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαζανίτης, έχουν δημιουργηθεί τέσσερα νέα σημεία αναχώρησης από τα παράλια της Μικράς Ασίας, με την ανοχή των Τουρκικών αρχών.

Ήδη, το Λιμενικό Σώμα, η ΕΥΠ, καθώς και το Ελληνικό Πεντάγωνο έχουν ενημερωθεί πλήρως όχι μόνο για τα «Κόκκινα Λιμάνια», αλλά και για το νέο modus operandi.

Επίθεση στην Ελλάδα: Από αυτά τα λιμάνια ο Ερντογάν μας «στέλνει» μετανάστες-«Ορδές» σε Αιγαίο & Έβρο! - Directus

Ποιες είναι λοιπόν οι τέσσερις νέες παραθαλάσσιες τοποθεσίες της Μικράς Ασίας;

-Νότια του Τσεσμέ, ο κόλπος Σίγιατζικ, απέναντι από τη Χίο.

-Το Ντιντίμ, το παραθαλάσσιο λιμάνι νοτιανατολικά της Σάμου.

-Η Αλικαρνασσός, η παραθαλάσσια πόλη απέναντι από τη Κω.

-Η Μαρμαρίδα, που απέχει λίγα ναυτικά μίλια από τη Ρόδο.

Μάλιστα, οι κυβερνήτες των πλοίων αναχωρούν «διαβασμένοι», με συγκεκριμένες οδηγίες, που περιλαμβάνουν δύο «στάσεις». Η πρώτη είναι οι Κυκλάδες, ώστε σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά να τους διασώσουν οι Έλληνες.

Επόμενη είναι τα Κύθηρα ή η Νεάπολη Λακωνίας στη νότια Πελοπόννησο. Και μετά κατευθύνονται προς την Ιταλία.

Όλα αυτά τη στιγμή που οι προκλήσεις δεν σταματούν με απειλές για νέα μικρασιατική καταστροφή, αλλά και την σύλληψη Έλληνα για αδιανόητο λόγο!

Στέλνει «ορδές» μεταναστών στην Ελλάδα από το Αιγαίο!

Οργή προκαλεί η Τουρκία καθώς μετά το σχέδιο εισβολής στον Έβρο πριν από λιγότερα από δύο χρόνια, τώρα προσπαθεί να πετύχει το ίδιο δια θαλάσσης.

Διανύοντας την καρδιά του καλοκαιριού η προκλητική Κυβέρνηση Ερντογάν στοχεύει αναμφίβολα στον Ελληνικό Τουρισμό ο οποίος φέτος- μετά από δύο χρόνια σκληρών μέτρων λόγω Covid-αναμενόταν να έχει τεράστια αύξηση σε τουρίστες που θα επέλεγαν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Οι προκλήσεις της Τουρκίας εκδηλώνονται σε όλα τα επίπεδα. Το Αιγαίο «βράζει» από αυξημένες μεταναστευτικές ροές. Τα μεσάνυχτα Τούρκοι διακινητές έσπρωξαν βάρκες φορτωμένες με μετανάστες, με σκοπό να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μας.

Πρόκειται για οκτώ περιστατικά με 340 άτομα που εμποδίστηκαν από τους λιμενικούς μας σε Λέσβο, Χίο και Σάμο.

Πριν από λίγες ημέρες άλλωστε είχαμε περιστατικό και με μετανάστες που πήγαν να προσεγγίσουν τη Μύκονο και τώρα έχουμε τα παραπάνω περιστατικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here