Η Τοξικότητα και τα Ψέματα του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ στις 08/06/24 στην ΚΗΦΙΣΙΑ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

0
810

Ο Νεοδιοριστής Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ στις 08/06/24 σχολίασε με τοξικότητα-ψέματα και αφόρητη αλαζονεία τα ακόλουθα:

Ο ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (ΝΠΙΔ) απασχολούσε 2 εργαζόμενες με ένα περίεργο εργασιακό καθεστώς.

Είχαν λέει σύμβαση εργασίας μέσω ΚΟΙΝΣΕΠ. Άλλες φορές πληρωνόντουσαν και άλλες όχι!

Προσέφυγαν με αγωγές κατά του Δήμου και κατά της ΚΟΙΝΣΕΠ διεκδικώντας δεδουλευμένα, υπερωρίες, Σάββατο-Κυριακή και άλλα. Ποσό συνολικής αγωγής πάνω από 100.000 ευρώ!

Η υποχρέωση, κατά την αγωγή, δημιουργήθηκε από το 2016 έως το 2022. Όλα κατά την περίοδο Γιώργου Θωμάκου.

Πρόεδροι ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ ΑΕ την επίμαχη περίοδο: Αστερίου, Κουρέπης, Κόκκαλης!

Δια του Λόγου του Αληθές δημοσιεύουμε τις επίσημες απαντήσεις των Πρόεδρων της Εταιρείας  ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ την επίμαχη περίοδο:

Πόλυ Αστερίου

Ξαφνικά το πρώην Βασικό  Μέλος της Eγκληματικής Oργάνωσης μόλις προσελήφθη από την Νέα Διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς, θεώρησε ότι μπορεί να σπιλώνει υπολήψεις και να αφήνει αιχμές για τους πρώην Προέδρους της Εταιρεκίας ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ, στο Δ.Σ. της οποίας ήταν Μέλος από την αρχή της Προεδρίας μου, άρα γνώριζε πολύ καλά εκ των έσω τι ακριβώς συνέβαινε.

Προσπαθεί άδικα βέβαια γιατί υπάρχουν Αδιάσειστες αποδείξεις (πρακτικά της Eταιρείας).

Όλος παραδόξως, τον έπιασε ο πόνος για τις δύο εργαζόμενες οι οποίες μέχρι το 2022 παρόλο που πληρώνονταν κανονικά με δώρα και επιδόματα, έγειραν υπερβολικές αξιώσεις χωρίς να δέχονται τίποτα. Επιπλέον έκαναν αγωγές εναντίον του Δήμου Κηφισιάς και του Φοροτεχνικού Γραφείου.

Όσον αφορά δε τον τελευταίο Πρόεδρο κ. Γιάννη Παντελεάκη, τον άφησε σκόπιμα από έξω, επειδη γνώριζε ότι χρησιμοποιούσε τις εν λόγω εργαζόμενες παράνομα χωρίς Σύμβαση!…

Αχιλλέας Κουρέπης

Κατά την διάρκεια της Προεδρίας μου και επειδή δεν ήταν δυνατή νομικά η πρόσληψη της κυρίας Σκεύη και της κυρίας Γκλιάτη ως μονίμων υπαλλήλων από πλευράς της Δημοτικής Επιχείρησης, είχε συναφθεί σύμβαση με συγκεκριμένο αντίτιμο και συγκεκριμένη χρονική διάρκεια με ΚΟΙΝΣΕΠ, η οποία προσέλαβε τις εν λόγω κυρίες και εκμίσθωνε τις υπηρεσίες τους στην ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ, την κυρία Σκεύη με πλήρες ωράριο και την κυρία Γκλιάτη με μερική απασχόληση.

Όταν η σύμβαση της ΚΟΙΝΣΕΠ με την ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ έληγε, υπογραφόταν νέα σύμβαση και εφόσον υπήρχε κενό διάστημα μεταξύ των 2 συμβάσεων, το ΔΣ της ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ενέκρινε τμηματικές αποζημιώσεις προς τις 2 κυρίες για επιπλέον προσφερθείσες υπηρεσίες.

Τον Ιούλιο του 2022, όταν έγινε νέα αναγγελία πρόσληψης των 2 κυριών από πλευράς ΚΟΙΝΣΕΠ και εκλήθησαν να υπογράψουν την νέα σύμβαση τους με την ΚΟΙΝΣΕΠ, αυτές αρνήθηκαν να υπογράψουν, παρότι η πρόσκληση για υπογραφή τους επιδόθηκε με Δικαστικό Επιμελητή.

Όταν τους ζητήθηκε να δηλώσουν ότι δεν αποδέχονται την πρόσληψη, δεν έκαναν ούτε αυτό, επικαλούμενες ότι τους οφείλοντο χρήματα από προηγούμενες συμβάσεις με την ΚΟΙΝΣΕΠ, κάτι το οποίο δεν αποδεικνύεται από την καρτέλα πληρωμών τους.

Κατέθεσαν δε και οι 2 κυρίες αγωγές κατά του Δήμου Κηφισιάς και κατά της ΚΟΙΝΣΕΠ, διαδικασία που βρίσκεται εν εξελίξει.

Νικήτας Κόκκαλης

Σχετικά με τις δύο υπαλλήλους το έτος που ήμουν εγώ Πρόεδρος πληρώνονταν από την ΚΟΙΝΣΕΠ κανονικά και ο ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ πλήρωνε την ΚΟΙΝΣΕΠ.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ του Δημήτριου Αγγελίδη.

Τέλος του 2014 με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς όρισε τα Τακτικά και Αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.».

Ανάμεσα στα Τακτικά μέλη ήταν η Πόλυ Αστερίου, o Δημήτριος Αγγελίδης, o Γιάννης Καπάτσος κτλ….

Ο τότε Πρόεδρος της «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.» κ. Βασίλης Ξυπολυτάς προτού αποχωρήσει, παρέδωσε τα  Oικονομικά Στοιχεία  της Εταιρείας στον Δημήτριο Αγγελίδη, τα οποία ήταν τόσο «προβληματικά» που, ως Οικονομολόγος, έκρινε ότι  χρειαζόντουσαν επειγόντως αξιολόγηση από Ορκωτό Ελεγκτή!

Επί Προεδρίας της κ. Πόλυς Αστερίου κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων των Διοικητικών Συμβουλίων της  «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.», ο Γ.Κ. της οποίας ως Μέλος ήταν πάντοτε παρών, γνώριζε πολύ καλά τι ακριβώς επικρατούσε, ότι δηλαδή δεν ήταν εφικτή Νομικά η πρόσληψη των δύο κυρίων, ως μονίμων υπαλλήλων από πλευράς της Δημοτικής Επιχείρησης.

ΚΑΤΑΛΗΞΗ: Τα σχόλια στις 08/06/24 του Νεοδιοριζόμενου Διευθύνοντα Σύμβουλου της «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ» είναι τοξικά-ψέματα, γεμάτα πλήρως από αφόρητη αλαζονεία!….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here