Συνεχίζεται η κατάφορη Παραβίαση του Καταστατικού της Εταιρείας ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ, με την Αδιάκοπη Διαφήμιση της Συναυλίας του Τόνι Σφήνο από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της!

0
256

Το εν λόγω Άτομο (1) στις 20/06/2024 ανάρτησε στην «polis24» ότι η ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε., Εταιρεία του Δήμου Κηφισιάς, διοργανώνει συναυλία με τον Τόνι Σφήνο!…και (2) στις 23/06/2024 στο FB ανάρτησε ξανά ότι η Εταιρεία ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ Κηφισιάς διοργανώνει στις 12 Ιουλίου συναυλία στο Άλσος Κηφισιάς με τον Τόνι Σφήνο!

Και συνεχίζει μάλιστα ρωτώντας…ποιόν άλλο καλλιτέχνη θα θέλατε να δείτε στην Πόλη μας από την Εταιρεία ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ Κηφισιάς!…

ΕΦΙΣΤΑ την ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα κριτήριά σας θα πρέπει να είναι ΚΑΙ εμπορικά μιας και οι συναυλίες αυτές ΔΕΝ επιδοτούνται από το πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου μας!

ΥΠΕΝΘΥΝΙΖΟΥΜΕ τους Δημότες Κηφισιάς ότι σύμφωνα με το Άρθρο 2 του Καταστατικού της ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ, ο Σκοπός της Εταιρείας ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, περιλαμβάνει ΜΟΝΟ Δραστηριότητες Επικοινωνίας, Διαφήμισης και Εκμετάλλευσης Δημοτικών Χώρων του Δήμου Κηφισιάς.

Η Διαφήμιση για να είναι Σύννομη θα πρέπει να ΜΗΝ παραβιάζει την Αρχή της Αλήθειας, η οποία στην συγκεκριμένη περίπτωση αναφέρεται στο γεγονός ότι η Διοργάνωση Συναυλιών ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στο Καταστατικό της Εταιρείας ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ ΑΕ!…

ΑΡΧΙΚΗ - HCGC

ΚΑΤΑΛΗΞΗ: Σύμφωνα με τον Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος παραβιάζει το Καταστατικό της Εταιρείας Α.Ε. είναι Πρώτον υπόλογος να λογοδοτήσει στο Διοικητικό Συμβούλιο και Δεύτερον να απολυθεί πάραυτα μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων η οποία είναι το ανώτατο όργανο λήψης αποφάσεων της Εταιρείας Α.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here