Ποιος Πλήρωσε το τρικούβερτο γλέντι του Τσαμάζ στο Island;

0
135

Ο Μιχάλης Τσαμάζ κρατούσε το τιμόνι του ΟΤΕ για 14 ολόκληρα χρόνια. Το κορυφαίο στέλεχος του κλάδου των Τηλεπικοινωνιών, αποδείχτηκε πραγματικός Survivor.

Κατάφερε να βγει αλώβητός από τα τεράστια σκάνδαλα που ταλάνισαν τον οργανισμό, με κορυφαίο αυτό της Siemens και κάλπασε προς την κορυφή. Συμπωματικά, μαζί με το μνημόνιο, το Σωτήριον έτος 2010.

Έπειτα λοιπόν από δύο επταετίες στο τιμόνι του Ο.Τ.Ε., αποσύρεται και όπως ήταν επόμενο το γιόρτασε με ένα τρικούβερτο γλέντι χλιδής στο πολυτελές Island. Κορυφαίοι τραγουδιστές, κορυφαία κρασιά, κορυφαίες σαμπάνιες, κορυφαίοι καλεσμένοι.

Η τραγική σύμπτωση είναι ότι την ώρα που ο Τσαμάζ γλεντούσε, η Ελληνική Δικαιοσύνη όχι μόνο καθάριζε το σύνολο των εμπλεκομένων στο πολύκροτο σκάνδαλο Siemens, αλλά τους επέστρεφε έντοκα τα λεφτά που τους είχε δέσμευση για την καταστροφική τους δράση κατά της Ελληνικής Οικονομίας!

Την κυρία ζημιά φυσικά από τα ανδραγαθήματα της Siemens και των συνεργατών της, την υπέστη ο ίδιος ο ΟΤΕ. Αυτό σύμφωνα με το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για το σκάνδαλο Siemens.

Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να μάθουμε εάν η Siemens αποζημίωσε τον ΟΤΕ για την ζημιά που υπέστη από τις επίμαχες συμβάσεις. Αυτό φυσικά ήταν αποκλειστική ευθύνη του Μιχάλη Τσαμάζ, καθώς από την εποχή της εξεταστικής το 2010 έως σήμερα, αυτός βρισκόταν στο τιμόνι του οργανισμού.

Η συγκυρία πάντως του πολυτελούς πάρτι με την απόφαση να πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος ένα σκασμό λεφτά στον Μιχάλη Χριστοφοράκου και την παρέα του, προκαλεί αλγεινή εντύπωση.

Ο Ελληνικός λαός πλήρωνε τον ΟΤΕ και ο ΟΤΕ πλήρωνε σκανδαλωδώς τη Siemens, ένα σκασμό  διορισμένους, επίορκους, συμβούλους, προμηθευτές, μεγάλο-στελέχη.

Θα είχε ενδιαφέρον λοιπόν να μάθουμε και ποιος πλήρωσε για το γλέντι του Μιχάλη Τσαμάζ στο Island.

Έτσι για την ιστορία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here