Ξυπολυτίκ-2!…του ΝΤΕΝΗ ΑΝΤΥΠΑ.

0
240

Κύριε Ξυπολυτά,

Νέα βροχή κατασχέσεων άρχισε από τον Δήμο Κηφισιάς, κατ’ εντολή σας βεβαίως-βεβαίως, με την ευκαιρία της καταβολής των μικρών συντάξεων σε δικαιούχους του μηνός Αυγούστου.

Πάλι με χρέη από το 2010, πάλι χωρίς επίκαιρο-ποιημένες ειδοποιήσεις. Στου κωφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα, που έλεγε και ο παππούς μου. Όχι, δεν ξέχασα την επιστολή σας, η οποία δημοσιεύθηκε στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ, αλλά και εσείς δεν θυμηθήκατε τη δική μου.

Λοιπόν, για να μην αντιδικούμε άδικα, θα σας πω τα εξής:

Έλαβα προχτές ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ λογαριασμού πληρωμής με ημερομηνία πληρωμής για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στη δικαιοδοσία του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.

Ναι, ο «κακός» Δήμαρχος κ. Χάρης Δούκας, με υπογραφή του Διευθυντή Οικονομικών του Δήμου κ. Χρήστου Ξύστρα, μου απέστειλε ειδοποιητήριο για παράβαση του ΚΟΚ στην οδό Μαιάνδρου στην Αθήνα, παράβαση που καταγράφτηκε στις 12.30 της 13/3/2023-έναν χρόνο και πέντε μήνες πριν.

Το ποσό πληρωμής είναι 40.00 € χωρίς καμία προσαύξηση με ημερομηνία λήξης 30 Σεπτεμβρίου 2024. Δηλαδή, 65 ημέρες μετά την προειδοποίηση!

Στο έγγραφο σημειώνεται, ότι μετά τη λήξη της προθεσμίας το ποσό εξοφλείται ΜΟΝΟ στα γραφεία του Δήμου με τους νόμιμους, πλέον, τόκους εκπρόθεσμης καταβολής.

Στο πίσω μέρος της επιστολής ειδοποίησης αναφέρονται αναλυτικά οι τρόποι εξόφλησης σε τράπεζες και ΕΛΤΑ, με φυσική παρουσία στα ταμεία ή με τον Κώδικα Ηλεκτρονικής Πληρωμής στα ΑΤΜ.

Επίσης, καταγράφονται οι τρόποι παρακολούθησης της πορείας της Ηλεκτρονικής Πληρωμής της οφειλής.

Σε άλλη παράγραφο του ειδοποιητηρίου αναγράφεται η διεύθυνση του Ταμείου του Δήμου Αθηναίων και ποιες τραπεζικές κάρτες γίνονται δεκτές από αυτά. Δίνεται τηλέφωνο (7 γραμμές) και email για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την παράβαση, αλλά και για τις ηλεκτρονικές πληρωμές (3 γραμμές).

Στην τελευταία γραμμή αναφέρονται οι συνέπειες, σε περίπτωση μη εξόφλησης της οφειλής και τα περί είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕΝ 4978/2022), βλέπε κατασχέσεις.

Κύριε Ξυπολυτά,

Αντιλαμβάνεστε, ότι απέχετε παρασάγγας από το κοινωνικό και οικονομικό status, με τον τρόπο που κατάσχετε τα χρέη προς τον Δήμο Κηφισιάς.

Και έχω κάθε λόγο να χαρακτηρίζω «ληστεία» την ακολουθητέα τακτική σας!

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, ας γίνει ένα καλό παράδειγμα για σας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here