Υπόδειγμα Ευρωπαϊκής Αλληλεγγύης η συμφωνία του Κυριάκου με τον Σολτς για τους παράνομους μετανάστες…του ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ.

0
65

Ο Κυριάκος αποδεικνύει συνεχώς ότι είναι ένας Πραγματικός Ευρωπαϊστής Ηγέτης, επιπέδου Ζισκάρ Ντεστέν, Χέλμουτ Σμιτ, Φρανσουά Ολάντ και πάει λέγοντας.

Υπόδειγμα Ευρωπαϊκής αλληλεγγύης η συμφωνία του Κυριάκου με τον Σολτς για τους παράνομους μετανάστες

Παρά τις κραυγές ρατσιστών και λαϊκιστών, η συμφωνία του Κυριάκου για την επαναεισδοχή 100.000 παράνομων μεταναστών από τη Γερμανία στην Ελλάδα, είναι υπόδειγμα Ευρωπαϊκής Αλληλεγγύης και Ωριμότητας.

Ήταν μία προσωπική χάρη που του ζήτησε ο Καγκελάριος Σολτς και ο Κυβερνήτης μας ανταποκρίθηκε ακαριαία. Έδωσε το λόγο του και θα τους πάρει πίσω μέχρι τον τελευταίο, άσχετα εάν κάποιοι ακροδεξιοί τον αποκαλούν εθνικό ολετήρα, μειοδότη, κι άλλα γραφικά.

Η συγκεκριμένη συμφωνία μάλιστα κλείστηκε το Νοέμβριο του 2023, πολύ πριν την πρόσφατη αλλαγή στη μεταναστευτική πολιτική της Γερμανίας!

Αυτό που δεν γνωρίζουν, είναι ότι ο Κυριάκος εξασφάλισε και μία κολοσσιαία οικονομική βοήθεια από την Γερμανία αλλά και την Ελβετία, προκειμένου να επιδείξει αυτή την απαράμιλλη συμπεριφορά.

Το συνολικό όφελος μάλιστα ενδέχεται να αγγίξει το 1,5 δις ευρώ, από το οποίο φυσικά θα επωφεληθούν ντόπιες επιχειρήσεις, ΜΚΟ, κατασκευαστικές, εταιρείες πληροφορικής, εταιρείες που διαχειρίζονται τα Twitter διακεκριμένων πολιτικών και τα ρέστα, δρακουλίνια.

Το ντοκουμέντο της Τρομερής Συμφωνίας Μητσοτάκη-Ελβετίας για τους παράνομους μετανάστες!

Με αυτόν τον τρόπο, ο Κυριάκος όχι μόνο θα βοηθήσει αδύναμες χώρες όπως η Γερμανία για να μην πέσουν στα χέρια της ακροδεξιάς, αλλά και ως γνήσιος Αντινατιβιστής θα λύσει και το πρόβλημα του δημογραφικού, καθώς με 100,000 λεβέντες από την Κανταχάρ και την Καμπούλ, μη σώσουν να γεννήσουν οι ντόπιες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here