Νέα Τάξη μετά το Δολάριο-Οι BRICS θα σώσουν την Παγκόσμια Οικονομία από το χάος της Αμερικανικής χρεοκοπίας.

0
75

Το ECU, το Bancor του Keynes και οι κρίσιμες αποφάσεις της πολύ-αναμενόμενης ετήσιας συνόδου κορυφής των BRICS, που έχει προγραμματιστεί για τις 22-24 Οκτωβρίου στο Καζάν της Ρωσίας.

Σε μια προεκλογική συγκέντρωση στο Wisconsin, ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Donald Trump στο πλαίσιο της εκστρατείας του αποφάσισε να επιβάλει δασμούς 100% σε αγαθά από κάθε κράτος που απομακρύνεται από το δολάριο – δίνοντας το σύνθημα για τον επικείμενο Νομισματικό Πόλεμο.

Οι οπαδοί του προστατευτισμού-είτε οι Ρεπουμπλικάνοι είτε οι Δημοκρατικοί-δεν αναφέρουν ότι το μέτρο για την προστασία του δολαρίου θα ήταν επώδυνο για τα Αμερικανικά νοικοκυριά, με πολλά καταναλωτικά αγαθά πιθανόν να διπλασιαστούν σε τιμή.

Οι BRICS φέρνουν νέο νόμισμα και νέα τάξη πραγμάτων τον Οκτώβριο 2024 | Karditsastakra

Περίπου το 70% των προϊόντων που πωλούνται στα Walmart και Target στις ΗΠΑ προέρχονται από την Κίνα, τη χώρα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αποδολαριοποίησης.

Ο Trump έκανε την ομιλία του την παραμονή της πολύ-αναμενόμενης ετήσιας συνόδου κορυφής των BRICS, που έχει προγραμματιστεί για τις 22-24 Οκτωβρίου στο Καζάν της Ρωσίας.

Είναι κρίσιμο, η συνάντηση μπορεί να ανακοινώσει έναν οδικό χάρτη για την ανάπτυξη μιας εναλλακτικής λύσης στο τρέχον Παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα που επικεντρώνεται στο δολάριο.

Σήκωσαν κεφάλι οι BRICS και αμφισβητούν ευθέως την παγκόσμια τάξη πραγμάτων - Radar.gr | Radar.gr

Οι λεπτομέρειες του σχεδίου δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά ορισμένοι παρατηρητές επισημαίνουν ότι θα ανακοινωθεί μια πλατφόρμα πληρωμών σε πολλά νομίσματα.

Ορισμένοι παρατηρητές BRICS προβλέπουν ακόμη και την ανακοίνωση ενός οδικού χάρτη για ένα νόμισμα συναλλαγών εντός της ομάδας των BRICS που να στηρίζεται στο χρυσό.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here