ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για τα Προβλήματα Επικινδυνότητας και Λειτουργικότητας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας, του πρώην Δήμαρχου κ. Γιώργου Θωμάκου μαζί με δύο Δημοτικούς Συμβούλους της Νέας Ερυθραίας.

0
151

Μετά την επιστολή που έστειλε στους Αρμόδιους Φορείς ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας, ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Θωμάκος μαζί με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της Νέας Ερυθραίας κ. Μιχάλη Καυγαλάκη και κ. Νικήτα Κόκκαλη, επισκέφτηκαν την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:00 τον χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας.

Είχαν μια εποικοδομητική συνομιλία με τον Διευθυντή του σχολείου κ. Ιωάννη Μεριχωβίτη ο οποίος μαζί με την Υποδιευθύντρια του σχολείου κ. Κατερίνα Καραλή τους ξενάγησαν στους χώρους του Δημοτικού Σχολείου δείχνοντάς τους τα σημεία που έχουν προβλήματα επικινδυνότητας και λειτουργικότητας.

Υ.Γ. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας κοινοποίησε προς όλους τους γονείς την ακόλουθη έγγραφη ενημέρωση:

Αγαπητοί γονείς,

Ακολουθεί εγγραφή ενημέρωση του Διευθυντή του σχολείου μας σχετικά με τις ελλείψεις σε θέματα κλιματισμού που αντιμετωπίζουν μαθητές και δάσκαλοι μετά από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του.

Υ.Γ.1. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου κοινοποίησε την κάτωθι Απόφαση του ΔΣ:

ΠΡΟΣ: Δ/νση Π. Ε. Β΄Αθήνας, ΚΤΥΠ Α.Ε. και Δήμο Κηφισιάς,

Κοινοποίηση: Δ.Ο.Ε., Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε. της χώρας, Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Κηφισιάς, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

Αναφορικά με την άμεση αποκατάσταση – αποπεράτωση όλων των εκκρεμοτήτων (επικίνδυνων σημείων) στο ανακαινισθέν διδακτήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here