Επιμένει για Κοινή Πορεία με το ΠΑΣΟΚ η «Φρουρά του Τσίπρα»…της Βασιλικής Σιούτη.

0
43

Συντεταγμένα βγήκαν χθες η Όλγα Γεροβασίλη και ο Χρήστος Σπίρτζης να μιλήσουν για κοινή πορεία με το ΠΑΣΟΚ, στην οποία θέλουν όμως να ηγηθεί ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, σταθερή συνομιλήτρια του Αλέξη Τσίπρα και άτυπη αρχηγός της «Φρουράς» του, δήλωσε χθες στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 ότι «ο Τσίπρας θα μπορούσε να ήταν επικεφαλής μιας μεγάλης κεντροαριστερής παράταξης με τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ».

Επιμένει για κοινή πορεία με το ΠΑΣΟΚ η «φρουρά του Τσίπρα» | LiFO

Δεν είναι μυστικό ότι αυτή είναι η επιδίωξη του πρώην Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνο που προκάλεσε αναστάτωση όμως με τη δήλωση αυτή της Όλγας Γεροβασίλη είναι η αναφορά στο ΠΑΣΟΚ, την ώρα που η αντιπαράθεση για την εκλογή της ηγεσίας του κορυφώνεται και αυτό είναι ένα θέμα σχεδόν ταμπού για τους έξι υποψήφιους. 

Οι περισσότεροι αποφεύγουν (όχι όλοι για τους ίδιους λόγους) να ξεκαθαρίσουν με κατηγορηματικό τρόπο τη θέση τους, γι’ αυτό και κάνουν ότι δεν ακούν τη Γεροβασίλη και όσους τα λένε αυτά.

Προκαλεί ωστόσο εύλογη απορία σε πολλούς: Πώς θεωρούν τα στελέχη της «φρουράς Τσίπρα» ότι μπορεί ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να ηγηθεί ενός σχήματος που θα περιλαμβάνει και το ΠΑΣΟΚ; Αφού αυτή είναι μια συζήτηση που κάνουν και προωθούν μόνοι τους.

Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν κάποιοι που συζητάνε μαζί τους την ιδέα του «μετώπου», αλλά όχι και το να ηγηθεί του μετώπου αυτού (αν τελικά τελεσφορήσει) ο Τσίπρας.

Η «φρουρά» του επιχειρεί να εμφανίσει ως αυτονόητο ότι θα έχει τον πρώτο ρόλο και ο Τσίπρας ευελπιστεί ότι θα φέρει τους ανταγωνιστές του προ τετελεσμένων.

Άλλωστε, είναι ο μόνος που εργάζεται από καιρό επικοινωνιακά για να ταυτίσει το όνομά του με την ηγεσία μιας ενιαίας κεντροαριστεράς στην Κοινή Γνώμη.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here