Προδοσία: Ελληνικές Νησίδες χωρίς ΑΟΖ με Νόμο Μητσοτάκη!

0
54

Όταν εκδιώκονται οι κάτοικοι και αναστέλλεται η οικονομική δραστηριότητα από νησί ή μικρονησίδα, αυτομάτως χάνεται και το δικαίωμά του σε ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα Εστία:

Αυτό ορίζει το Διεθνές Δίκαιο της Θαλάσσης! Είναι λοιπόν εξωφρενικό, είναι εξοργιστικό, το γεγονός ότι προετοιμάζεται νόμος του Ελληνικού Κράτους ο οποίος απαγορεύει την Τουριστική Ανάπτυξη σε μια ολόκληρη κατηγορία νήσων και νησίδων, καθιστώντας τις έτσι «γκρίζες».

Τούτο σημαίνει ότι οπόταν γίνουν διαπραγματεύσεις για οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο και εν γένει στο Ελληνικό αρχιπέλαγος, θα ευρεθεί η Τουρκία σε πλεονεκτική θέση, καθώς θα υπάρχει Ελληνικός νόμος, ο οποίος θα δικαιώνει την απαίτησή της, να μην έχουν τα νησιά δικαίωμα σε ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα.

Υ.Γ. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι ετοιμάζεται τέτοιος νόμος-έκτρωμα, με αποτέλεσμα το γκριζάρισμα ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ νησιών και βραχονησίδων που ανήκουν στην Ελληνική Επικράτεια.

Δεν είναι δυνατόν να ετοιμάζεται τέτοια οφθαλμοφανής προδοσία. Αλλά τι να περιμένουμε από έναν Πρωθυπουργό που στην πρόσφατη ομιλία του στον ΟΗΕ ανέφερε ανερυθρίαστα ότι το Παγκόσμιο Συμφέρον υπερέχει του Εθνικού.

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!

Υ.Γ.1. Κυριάκος Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης ή μας κοροϊδεύει ή έχει δώσει κάτι στην Τουρκία κρυφά κάνοντας ο ίδιος προσωπική Μυστική Διπλωματία.

Υ.Γ.2. Βραβείο στον Μητσοτάκη για την καταστροφή της Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here