Λαϊνόπουλος: Άλλαξε χέρια το Ιστορικό Ακίνητο της Κηφισιάς.

0
69

Γόνιμος ήταν ο πλειστηριασμός που ολοκληρώθηκε για το ιστορικό ακίνητο της Ι.Ε. Λαϊνόπουλος στη Νέα Κηφισιά, που αποτελούσε και την έδρα της εταιρείας.

Επισπεύδουσα του πλειστηριασμού ήταν η Cepal Hellas. Η τιμή πρώτης προσφοράς είχε οριστεί στα 3,929 εκατ. ευρώ, ωστόσο το ακίνητο άλλαξε χέρια σε αρκετά υψηλότερη τιμή, και συγκεκριμένα στα 5.560.858 ευρώ.

Το σφυρί.

Το σφυρί αφορούσε συγκεκριμένα το δικαίωμα της πλήρους κυριότητας σε ποσοστό 100% ενός οικοπέδου άρτιου και οικοδομήσιμου συνολικής εκτάσεως κατά τον τίτλο κτήσεως 7.236,00 τ.μ., που προήλθε από τη φυσική συνένωση δύο όμορων και συνεχόμενων οικοπέδων, μετά δε τη μεταβίβαση εκτάσεως και απαλλοτρίωσης τμήματος αυτού εναπομείνασας εκτάσεως 6.497,00 τ.μ., κατά δε το κτηματολογικό φύλλο 6.435,00 τ.μ. μετά των επ’ αυτού κτιρίων, υφισταμένων και μελλοντικώς ανεγερθησομένων, καθώς και πάντων των παραρτημάτων, παρακολουθημάτων, προσαυξημάτων, παραπηγμάτων, έργων, πραγμάτων, εγκαταστάσεων και συστατικών μερών αυτού.

Το ακίνητο βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα και Ενότητα Κηφισιάς και ειδικότερα στη θέση «Αδάμες» της περιοχής Νέας Κηφισιάς, εντός του εγκεκριμένου σχεδίου και επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας (16ο χλμ.).

Επί του ως άνω ενιαίου οικοπέδου, ανηγέρθη σταδιακά διώροφο κτίριο (γραφεία-έκθεση), το οποίο αποτελείται από:

α) υπόγειο επιφανείας 1.373 τ.μ.,

β) επέκταση υπογείου επιφανείας 955 τ.μ.,

γ) ισόγειο (έκθεση) επιφανείας 1.373 τ.μ.,

δ) επέκταση ισογείου επιφανείας 710 τ.μ.,

ε) πατάρι επιφανείας 278 τ.μ.,

στ) πρώτο όροφο επιφανείας 747,00 τ.μ.

Γίνεται μνεία στην έκθεση εκτίμησης ότι εντός του ως άνω περιγραφόμενου ενιαίου οικοπέδου έχουν ανεγερθεί δύο σε επαφή κτίρια επαγγελματικής χρήσης τα οποία περιγράφονται ως εξής:

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here