Οι Ελεεινές Δηλώσεις του Ερντογάν που ξέχασαν να προβάλουν κάποια Ελληνικά ΜΜΕ και το ΑΠΕ για αναγνώριση του ψευδοκράτους και φυσικά συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο.

0
42

Ο Ερντογάν κατάργησε τον ΟΗΕ μέσα στην έδρα του, ζητώντας αναγνώριση του ψευδοκράτους και φυσικά συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο…

Ασύλληπτη πρόκληση Ερντογάν πριν τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη.

Λίγη ώρα πριν συναντηθεί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο Ταγίπ Ερντογάν στην ομιλία του κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να αναγνωρίσει το ψευδοκράτος!

Όπως ανέφερε με θράσος στην ομιλία του:

«Η απομόνωση των Τουρκοκύπριων πρέπει να σταματήσει και σήμερα για ακόμα μια φορά καλώ την διεθνή κοινότητα να αναγνωρίσει την Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου και να εγκαθιδρύσει, πολιτικές, οικονομικές και διπλωματικές σχέσεις».

Αναφέρθηκε και στο Κυπριακό, επιμένοντας να αποκαλεί την Τουρκική εισβολή… «ειρηνευτική επιχείρηση»!

Και είπε:

«Έχουν περάσει 50 χρόνια από την ειρηνευτική επιχείρηση στην Κύπρο. Μέχρι σήμερα η ειρήνη και η σταθερότητα κυριάρχησαν στην περιοχή.

Πάντοτε οι Τουρκοκύπριοι και η Τουρκία είχαν την καλή θέληση να βρεθεί μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό. Το μοντέλο της ομοσπονδίας είναι ξεπερασμένο και υποστηρίζουμε πλήρως την λύση δυο κρατών με δυο διαφορετικά έθνη και την κυβέρνηση της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου».

Για αυτή την νέα πρόκληση φανταζόμαστε πως δεν έβγαλε άχνα ο Έλληνας πρωθυπουργός, μη τυχόν και διαταράξει τα…ήρεμα νερά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here