Βόμβα από το Reuters: Πακιστανοί Μισθοφόροι Τρομοκράτες του Ιράν μέσα στην Αθήνα!

0
59

Καθώς η σύγκρουση Ιράν-Ισραήλ εντείνεται, η Τεχεράνη ταράζει τη Δύση με σχεδιαζόμενες ενέργειες εναντίον στόχων σε Ευρώπη και ΗΠΑ, αναφέρει το Reuters σε άρθρο του, αναφέρει ότι στόχος των πληρωμένων τρομοκρατών έγινε και Εβραϊκό Εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.

Στην αναφορά του επικαλείται  δικαστικά έγγραφα που ήρθαν σε γνώση του και σε δημόσιες τοποθετήσεις κυβερνητικών αξιωματούχων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Διεθνές Ειδησεογραφικό Πρακτορείο, από το Ιράν ένας Πακιστανός ονόματι Σαγιέντ Αμπάς στρατολόγησε παλιό γνωστό του που ζούσε στην Ελλάδα και τον καθοδήγησε για να δράσει, λένε οι ερευνητές σε έγγραφα που υποβλήθηκαν στις δικαστικές αρχές για την υπόθεση και τα οποία ήρθαν σε γνώση του Reuters.

Βόμβα από το Reuters: Πακιστανοί τρομοκράτες μέσα στην Αθήνα!

Ο Αμπάς είπε στην επαφή του ότι εργαζόταν για μια ομάδα που θα πλήρωνε περίπου 15.000 ευρώ για κάθε δολοφονία.

Σε ανταλλαγή μηνυμάτων στο WhatsApp τον Ιανουάριο του 2023, η οποία περιγράφεται λεπτομερώς στα έγγραφα, οι δύο άνδρες συζήτησαν αν θα προχωρούσαν σε εμπρησμό ή έκρηξη στην επίθεση. 

Ο Αμπάς τόνισε την ανάγκη να προσκομιστούν αποδείξεις για τις απώλειες μετά το χτύπημα. «Υπάρχουν μυστικές υπηρεσίες» που εμπλέκονται, είπε, χωρίς να κατονομάσει ονόματα.

«Κάντε τη δουλειά με τρόπο που να μην αφήνει περιθώρια για παράπονα από αυτές»...έγραφε.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here