Πώς οι Πονηροί Εργολάβοι χτίζουν μεγαθήρια με τον παράνομο ΝΟΚ στην Κηφισιά;

0
67

-Νέο κρούσμα με προκλητικό «παραθυράκι».

Πρόσφατη απόφαση της πολεοδομίας Κηφισιάς δίνει το παράλογα “επιεικές” περιθώριο των 75 ημερών σε κατασκευαστή προκειμένου να προχωρήσει σε εργασίες αντιστήριξης.

Κηφισιά: Πώς οι πονηροί εργολάβοι χτίζουν μεγαθήρια με τον παράνομο ΝΟΚ -... | Οικονομία Ειδήσεις

Συνεχίζουν οι κατασκευαστές στην Κηφισιά να βρίσκουν παραθυράκια για να κατασκευάσουν κτίρια μεγαθήρια παρά τα διαρκή μπλόκα που βάζει ο Δήμος, ύστερα και από τις αποφάσεις του ΣτΕ.

Και δυστυχώς τα παραθυράκια αυτά ανοίγουν με την παράδοξη “επιείκεια” της Πολεοδομικής Υπηρεσίας του Δήμου Κηφισιάς.

Τρανό παράδειγμα είναι μία πρόσφατη απόφαση της πολεοδομίας Κηφισιάς, η οποία δίνει το παράλογα «επιεικές» περιθώριο των 75 ημερών σε κατασκευαστή προκειμένου να προχωρήσει σε εργασίες αντιστήριξης.

Η παράταση αυτή αφορά σε οικοδομική άδεια που κάνει χρήση των άρθρων του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού (ΝΟΚ), τα οποία αυξάνουν σημαντικά τους συντελεστές δόμησης, και έχουν κριθεί παράνομα από το ΣτΕ, ύστερα από πλήθος προσφύγων των κατοίκων που στηρίζονται από τις υπηρεσίες των Δήμων.

Η σχετική απόφαση της Πολεοδομικής Υπηρεσίας που υπογράφεται από τον αναπληρωτή Προϊστάμενο Διεύθυνσης, Ο. Μινέσχο, δίνει ένα σκανδαλώδες χρονικό περιθώριο στον κατασκευαστή.

Με τους κατοίκους να καταγγέλλουν ότι σε 75 ημέρες που έχει περιθώριο, όχι μόνο έργα αντιστήριξης θα κάνει, αλλά θα προλάβει να τελειώσει και την οικοδομή.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here