ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ: «Ο ΜΑΛΑΘΡΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ» ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΡΑΛΗ.

0
84

Οι «Εκδόσεις Κέφαλος» παρουσιάζουν με μεγάλη χαρά το Παιδικό Παραμύθι της κ. Κατερίνας Καραλή: «Μάλαθρος, ο γιος του Κένταυρου και η δύναμη της συγχώρεσης».

Σε μια μυθική Βοτανοχώρα γεμάτη μαγεία, βότανα και κένταυρους, ο Μάλαθρος ανακαλύπτει τις αξίες της φύσης και της συγχώρεσης, με τη σοφία του κένταυρου Χείρωνα να τον καθοδηγεί.

Με την υπέροχη εικονογράφηση της Βάσιας Παπαδοπούλου, το βιβλίο ζωντανεύει έναν κόσμο γεμάτο χρώματα και συναισθήματα που μαγεύει μικρούς και μεγάλους αναγνώστες. Θα καταφέρει η δύναμη της συγχώρεσης να γιατρέψει τις πληγές του παρελθόντος;

Περιγραφή βιβλίου.

Στο βασίλειο της Βοτανοχώρας, ο βασιλιάς Νέστορας και η βασίλισσα Νεφέλη ζουν ευτυχισμένοι, αλλά θλίβονται που δεν έχουν αποκτήσει παιδί. Ένα βράδυ, μια νεράιδα εμφανίζεται στη βασίλισσα και της υπόσχεται πως σύντομα θα αποκτήσει ένα γιο.

Όντως, ο μικρός Μάλαθρος γεννιέται και γεμίζει χαρά το βασίλειο, αλλά ένα αναπάντεχο περιστατικό προκαλεί τον βασιλιά να απαγορεύσει οτιδήποτε πράσινο στο βασίλειό του. Ο Μάλαθρος μεγαλώνει μακριά από την οικογένειά του, υπό την προστασία του σοφού Κένταυρου Χείρωνα.

Όταν ο βασιλιάς τραυματίζεται σοβαρά και κανένας θεραπευτής δεν μπορεί να τον σώσει, ο Μάλαθρος καλείται να επιστρέψει. Θα μπορέσει να γιατρέψει τον πατέρα του και, το σημαντικότερο, θα καταφέρει να τον συγχωρέσει; Ή μήπως η οργή του βασιλιά θα κυριαρχήσει για άλλη μια φορά;

Ας γνωρίσουμε την Συγγραφέα Κατερίνα Καραλή, μια Δασκάλα με Δ Κεφαλαίο!

Γεννήθηκε στο Μεταξουργείο το 1964 και μένει μόνιμα στη Νέα Ερυθραία με την οικογένειά της. Υπηρετεί ως Υποδιευθύντρια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ερυθραίας.

«Ο Μάλαθρος, ο γιος του Κένταυρου και η δύναμη της συγχώρεσης»…είναι το πρώτο της παιδικό βιβλίο.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Θερμά συγχαρητήρια στην Συγγραφέα!! Καλοτάξιδο και Καλοδιάβαστο από τα παιδιά που ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ τους προσφέρεις ως Δασκάλα με Δ Κεφαλαίο!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here