Απάντηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος»!

0
262

Απαντώντας στις αιχμές που εξαπέλυσε εναντίον του από το βήμα της Βουλής ο Πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει τα πυρά και τις κατηγορίες μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε σχετικά: Επίθεση Μητσοτάκη σε Β. Μαρινάκη για να «θάψει» το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Κέντρα και Μέσα θέλουν να βγάλουν από τη ναφθαλίνη τον Τσίπρα»

Ο πρώην Πρωθυπουργός θεωρεί ως «Συντομότερο Ανέκδοτο» τον πόλεμο που επικαλέστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα συμφέροντα, θυμίζει τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας που παρέδωσε η κυβέρνησή του το 2019 και -με φόντο το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ- υπογραμμίζει πως η σχέση της κυβέρνησης με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς «αφορά σχεδόν αποκλειστικά στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία».

«Μετά την ύβρη, έρχεται η Νέμεσις»…σημειώνει με νόημα και κλείνει τονίζοντας πως μόνο κάποιος λερωμένος επιδιώκει να ξεπλυθεί, ξεκαθαρίζοντας πως σίγουρα αυτός δεν είναι ο ίδιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here