Με ρωσικό μαύρο χρήμα επιστρατεύουν Μακεδονομάχους……

0
607

Ευθεία ανάμειξη της Μόσχας και Ελληνορώσων επιχειρηματιών στο εσωτερικό της χώρας μας για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ δίκτυο στην Ελλάδα με όχημα διάφορες οργανώσεις με βαρύγδουπα ονόματα που χρηματοδοτούνται από Ρώσους ολιγάρχες και από Ελληνορώσους επιχειρηματίες άρχισε να επιστρατεύει…….Μακεδονομάχους για να τους μεταφέρει στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Οι ίδιες οργανώσεις και τα ίδια πρόσωπα πρωταγωνιστούν και πάλι σε μια βρόμικη υπόθεση που συνιστά ευθεία ανάμειξη στα εσωτερικά της χώρας μας.

Πρόκειται για το γνωστό δίκτυο που επιδιώκει τόσο την αποσταθεροποίηση στα Σκόπια για να αποτραπεί η ένταξη της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ όσο και την αποδόμηση της Ελληνικής Κυβέρνησης για να μην ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της KONTRA NEWS, το δίκτυο αυτό χρηματοδοτεί με μεγάλα ποσά την ενοικίαση λεωφορείων αλλά και τα έξοδα για τη μεταφορά στην Αθήνα οργανωμένων νεοφασιστικών και ακροδεξιών ομάδων.

Προφανώς σχεδιάζουν να μετατρέψουν το συλλαλητήριο σε μοχλό εκβιασμού των βουλευτών χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο στημένων επεισοδίων επιδιώκοντας όπως και στα προηγούμενα συλλαλητήρια να χυθεί αίμα.

Η έφοδος που ετοιμάζουν στην Αθήνα οι ακροδεξιοί πυρήνες από όλη την Ελλάδα και κυρίως οι συμμορίες των νεοφασιστών έχουν προκαλέσει συναγερμό στην ΕΥΠ και την Κρατική Ασφάλεια.

Γι’ αυτό τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν θα είναι πρωτόγνωρα για να αποτραπούν προβοκατόρικες ενέργειες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί και η πρωτοφανής απόπειρα της Ρωσίας για ανάμειξη στα εσωτερικά της χώρας με αφορμή το Σκοπιανό.

Οι απειλές για μπλόκο στη μετονομασία των Σκοπίων από τη Ρωσία στον ΟΗΕ σε συνδυασμό με τις εμπρηστικές δηλώσεις των Πούτιν και Λαβρόφ έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στην Αθήνα.

Απροκάλυπτα πλέον η Μόσχα δηλώνει ότι θα κάνει ότι μπορεί για να τορπιλίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών γιατί η εξέλιξη αυτή ανοίγει τον δρόμο για την ένταξη της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ.

Η Ρωσία έχει αμφιβολίες σχετικά με τη νομιμότητα της διαδικασίας για την αλλαγή του ονόματος της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, δήλωσε ο Σεργκέι Λαβρόφ παρεμβαίνοντας ωμά στο εσωτερικό της Ελλάδας αλλά και των Σκοπίων.

Για αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων έκανε λόγο ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών. Η αναφορά που αποκαλύπτει το έντονο ενδιαφέρον της Μόσχας με δεδομένο ότι η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ αλλάζει τις ισορροπίες σε ολόκληρα τα Βαλκάνια.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε συνέχεια στις διαδοχικές «βολές» της Μόσχας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, κατηγορώντας τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους ότι αποσταθεροποιούν τα Βαλκάνια, επιβάλλοντας τον κυρίαρχο ρόλο τους στην περιοχή.

Ο Ρώσος Πρόεδρος έκανε λόγο για σκόπιμες προσπάθειες για την αύξηση της δυτικής επιρροής σε αυτή την περιοχή.

«Η πολιτική των ΗΠΑ – και κάποιων άλλων δυτικών χωρών – στα Βαλκάνια που επιδιώκουν να επιβάλλουν την κυριαρχία τους στην περιοχή, αποτελεί έναν σοβαρό αποσταθεροποιητικό παράγοντα», είπε ο Πούτιν στις σερβικές εφημερίδες «Večernje Novosti» και «Politika», σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

«Αυτό τελικά θα εντείνει την έλλειψη εμπιστοσύνης και την ένταση στην Ευρώπη, αντί να ενισχύσει τη σταθερότητα», συμπλήρωσε.

Ο Πούτιν, που την Πέμπτη θα επισκεφθεί το Βελιγράδι, αποδοκίμασε την «καταστροφική» πολιτική επέκτασης του ΝΑΤΟ στη βαλκανική χερσόνησο.

«Επανειλημμένα έχουμε πει ότι βλέπουμε την επέκταση του ΝΑΤΟ ως κατάλοιπο του Ψυχρού Πολέμου, μία καταστροφική στρατιωτική και πολιτική στρατηγική»…..δήλωσε.

Ακόμη, ο Ρώσος Πρόεδρος σημείωσε ότι η απόφαση του Μαυροβουνίου να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ τον Απρίλιο του 2017 είχε ως αποτέλεσμα η χώρα να διέρχεται μια περίοδο πολιτικής αστάθειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here