Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με την κα Ελένη Κωνσταντιάδη.

0
665

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με τη συμπολίτισσα μας κα Ελένη Κωνσταντιάδη. Η κα Κωνσταντιάδη θα συμμετέχει κι ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Η Κηφισιώτισσα κα Ελένη Κωνσταντιάδη-Δασκαλάκη εμπλουτίζει με την παρουσία της τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ».

Με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει θητεύσει με επιτυχία σε θέσεις ευθύνης εταιριών.

Με τις ποικίλες εμπειρίες της και την αγάπη της για τον τόπο θα ενώσουμε τις προσπάθειες μας για Έντιμο και νικηφόρο αγώνα, καθώς και για Σύγχρονο Δήμο Ήπιας Ανάπτυξης με Καινοτομίες».

Η κα Κωνσταντιάδη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στην πόλη μας είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιούμαι ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος και αυτό γιατί ο Γιώργος Θωμάκος, με τη σκληρή δουλειά, την ευθύτητα αλλά κυρίως την ακεραιότητά του μας έκανε να πιστέψουμε ξανά στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και να εμπιστευθούμε αυτόν που μας εκπροσωπεί.

Έχοντας μάθει να ζω με αξίες και να παλεύω για ό,τι επιθυμώ να κατακτήσω, συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις με την προσπάθεια του Γιώργου Θωμάκου και της Συμμαχίας Πολιτών και είμαι έτοιμη να δουλέψω και να προσφέρω με όποιον τρόπο μπορώ, με γνώμονα την αγάπη μου για τον άνθρωπο και την πόλη μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here