«Εκεί που είσαι ήμουν…»…του Γιώργου Δημητρόπουλου.

0
485

Το deal με την Γαλλία έγινε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο Μακρόν για την αγορά 2 φρεγατών δίνοντας μάλιστα προκαταβολή 150 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα!

Μπορεί αυτή η συμφωνία να είναι αμυντικά ωφέλιμη για την Ελλάδα αλλά ας θυμηθούμε τι έλεγε ο Κ. Μητσοτάκης ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάποτε!

Φυσικά το μίσος και η χολή που έσταζε κάποτε ο νυν πρωθυπουργός της χώρας και οι συνεργάτες του ήταν γιατί δεν μπορούσαν να χωνέψουν πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπορούσαν να κάνουν πολιτική υψηλού επιπέδου χωρίς να ζημιωθεί ο ελληνικός λαός όπως συνηθιζόταν να γίνεται στο παρελθόν (βλέπε υποβρύχια).

Αφού λοιπόν εξαπάτησαν τον λαό κάνοντάς τον να πιστεύει πως η ΝΔ θα ασκήσει βέτο στη συμφωνία των Πρεσπών, τώρα έρχονται να κάνουν την πολιτική που ξεκίνησαν οι προκάτοχοί τους παριστάνοντας τους σωτήρες.

Οι συμμαχίες, τα γεμάτα ταμεία και η σταθερότητα στη Μεσόγειο είναι αποτέλεσμα του πρώην υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πως η ΝΔ έχει στο αίμα της την πολιτική της υποχώρησης και της αβουλίας μόνο και μόνο για να μην ενοχληθούν άλλοι…

-Αγοράζουμε φρεγάτες από τη Γαλλία……

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here