Βαγγέλης Βενιζέλος: Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήσει – πολιτικά.

0
446

Τι τα θες, τι τα γυρεύεις. Στην πολιτική όταν πάρεις λάθος δρόμο δεν έχεις σταματημό.  Είναι η περίπτωση του Βαγγέλη Βενιζέλου. Αφανούς κυβερνητικού εταίρου σήμερα, με τρεις τουλάχιστον δικούς του στον κυβερνητικό μηχανισμό.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν καλύπτεται από τις επιλογές του Πρωθυπουργού στο σκάνδαλο Νοβαρτις. Είναι τώρα μητσοτακικότερος του Μητσοτάκη.

Θέλει κάτι περισσότερο. Για την ακρίβεια θέλει ότι και ο Σαμαράς. Τον οποίο έχει εξυμνήσει, μαζί με τον Άδωνη, περισσότερο και από τη Διαμαντοπούλου. Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήσει – πολιτικά…

Ο Βενιζέλος από το 1974 βρίσκεται μονίμως στη λάθος θέση τη λάθος στιγμή. Και ως πολιτικός και ως κατήγορος και ως υπερασπιστής. Στη Μεταπολίτευση πήρε άλλο δρόμο από τη γενιά του και έβριζε την Ανδρέα Παπανδρέου.

Τον απέβαλε από μια συνεδρίαση της ΕΦΕΕ ο Στεφ. Τζουμάκας – ως πρόεδρός της – γιατί έλεγε τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ «πράκτορα της ΣΙΑ».

Η συνέχεια στην Πηγή………

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here