Κάθε μέρα κάποιος υποψήφιος βγάζει και ένα νέο σποτάκι, όλοι έχουν «εθελοντές» για τους λογαριασμούς τους στα social media (twitter, facebook) ενώ χθες υποψήφιος παρουσίασε το προσωπικό του site.
Όλα αυτά θέλουν κόσμο για να τα διαχειριστεί και ακομα και αν οι διαχειριστές ειναι «εθελοντές» κάπως θα πρέπει να ζήσουν και αυτοί οταν αφιερώνουν ώρες ατελείωτες από τον προσωπικό τους χρόνο.
Επίσης οι διαφημίσεις που τρέχουν στο internet και τα προεκλογικά κέντρα θέλουν και αυτά χρήματα. Και τα ταξιδάκια-περιοδείες σε όλη την Ελλάδα κοστίζουν.
Υποψήφιος πχ που γυρίζει ολη τη χώρα με τροχοβίλα δήλωσε δημόσια πως τη νοικιάζει 180 ευρω την ημέρα, για 40 μέρες δηλαδή θα πληρώσει 180 Χ 40 = 7200 ευρώ χωρίς τις βενζίνες (διόδια δεν πληρώνει, οι βουλευτές έχουν ελευθέρας).
Με δυο λόγια όλοι οι υποψήφιοι κάνουν σημαντικά έξοδα όπως θα έκαναν αν είχαμε βουλευτικές εκλογές. Στις βουλευτικές εκλογές όμως υπάρχει κάποιο πλαφόν και κάποιος έλεγχος στα συνολικά τους έξοδα. Στις εσωκομματικές εκλογές ισχύει κατή τέτοιο;
Δεν θα πρέπει οι υποψήφιοι να δώσουν στη δημοσιότητα για λόγους ηθικής τάξης πλήρη ανάλυση των εξόδων που θα κάνουν για την προεκλογική τους εκστρατεία;
Πριν λίγες μέρες ο κ. Κακλαμάνης είχε κάνει αναφορά για επιχειρηματικά συμφέροντα πίσω άπω υποψηφίους αρχηγούς, κανένας δεν σήκωσε το γάντι για να του απαντήσει ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ!
Υ.Γ. Οι καυγάδες των υποψήφιων αρχηγών επισκιάζουν τη σύνοδο του ΕΛΚ !
Υ.Γ.1. Ποίος θα πληρώσει τα 170 εκ. που χρωστά η Ν.Δ.;
{jcomments on}